Преди местния вот започва война и трябва да купим спешно

...
Преди местния вот започва война и трябва да купим спешно
Коментари Харесай

Бесни скандали раздират властта! Свиленски: Тагарев, преди изборите почва война, така ли?!

„ Преди локалния избор стартира война и би трябвало да купим незабавно бронетранспортьорите, по този начин ли? Този министър е нездравословен за страната и би трябвало час по-скоро да напусне политиката. “
Това съобщи зам.-шефът на групата на Българска социалистическа партия Георги Свиленски в коментар на настояването на министъра на защитата Тодор Тагарев депутатите да одобряват договорката за бронетранспортьорите „ Страйкър “ преди локалните избори.
Преди 2 година Българска социалистическа партия не позволи Тагарев в политиката, подсети Свиленски за държавното управление на Кирил Петков, когато той бе спряган за боен министър на мястото на Стефан Янев, само че Българска социалистическа партия се опълчи и спря назначението му, написа 24 часа.
„ Сега го позволиха до властта и виждате какво се случва. Нито е незабавно, нито е необходимо. Казват го и неговите подкрепящи Борисов и Пеевски. Искат му оставката и имат цялостното съображение да влязат в пленарна зала в петък и да гласоподават оставката на държавното управление, в това число на Тагарев. Този човек би трябвало да напусне държавното управление, властта и всичко, обвързвано с допира на страната. Не пази държавни ползи, а непознати ползи, които опонират на здравия разсъдък в България “, разяснява още Свиленски.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР