Преди края на годината се очаква появата на пазара на новото

...
Преди края на годината се очаква появата
на пазара на новото
Коментари Харесай

Новият Haval H5 е с необичаен интериор на папарашка снимка

Преди края на годината се чака появата на пазара на новото потомство на SUV-ът Haval Н5. Първите изображения на новия SUV на Haval се появиха в китайските медии преди малко повече от месец. Официалното име на модела остава към този момент мистерия, но профилните публицисти считат, че това е новото потомство Haval H5. Папарашки снимки на прототипа циркулират в мрежата, а сега има оповестена и нова поредност от снимки, най-интересното в които е, че интериорът наподобява по- друго, отколкото през април.

На свежите изображения на кабината се виждат три екрана - единият е пред водача, вторият е директно над него, третият е екранът на мултимедийната система в центъра на предния панел. При априлските снимки имаше два екрана. Също по този начин разнообразни са вертикалните дефлектори на климатика, както и селектора на автоматика, различен от този при традиционната предавателна кутия.

Външността на новата е проектирана в по-квадратния жанр, прочут и натрапен вече в SUV-пазарния бранш с дизайна на Suzuki Jimny, Jeep Renegade и възродения Ford Bronco. Бъдещият H5 има ъгловато тяло и кръгли LED фарове. Предполага се, че в и в новото си поколение китайският SUV ще запази рамната структура. Данните за размерите, а габаритът на актуалното поколение Haval H5 с междуосие от 2700 мм е 4645 мм.

Каква ще бъде гамата на мотора също остава мистерия. Сегашният Haval H5 на пазара в Поднебесната империя се предлага с бензинова турбо четворка (190 к.с.), дериват на Mitsubishi 2.0 или 2,0-литровия турбодизел GW4D20D на компанията майка Great Wall (150 к.с.). И двата мотора са комбинирани с шестстепенна механика, а задвижването е пълно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР