Преди известно време ви показахме картинка, на която трябваше да

...
Преди известно време ви показахме картинка, на която трябваше да
Коментари Харесай

Магическа картинка, която ще ви очарова

Преди известно време ви показахме картинка, на която трябваше да откриете три животинки измежду другите ясно изобразени фигури. Интересът към този тип опити е постоянно голям. Съзнанието и подсъзнанието ни са пренатоварени с отрицателни страсти след месеци на стрес, прекарани в неустановеност и тревога по време на пандемия. Това, което ще видите след вглеждане в тази картинка, която ви представяме през днешния ден - ще ви изуми. Информацията, която подават очите ни към мозъка и методът, по който той я обработва е нещо, което в никакъв случай няма да разберем до край. Но дано се позабавляваме. 
Приближете си носа и докоснете с връхчето му екрана в средата на фотографията. Гледайте напред, не въртете очи и затаете мирис, с цел да не изпотите екрана. Започнете постепенно да се отдалечавате от екрана. По-удобно е в случай че експериментирате на смарт телефона си. 
Веднага след отдалечаването от екрана се вгледайте деликатно в картинката и ще видите нещо в действителност красиво. Споделете ни в коментар дали сте се справили. 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР