Преди излизането на голямото обновяване Windows 10 April 2018 Update

...
Преди излизането на голямото обновяване Windows 10 April 2018 Update
Коментари Харесай

Проблеми в работата на Chrome след инсталирането на Windows 10 1803

Преди излизането на огромното възобновяване Windows 10 April 2018 Update доста медии обсъждаха, че може би е по-добре огромният ъпдейт на Microsoft да излиза единствено един път в годината.
Основната причина за това са многочислените бъгове, които програмистите не съумяват да отстранят преди неговото излизане. Освен това външните разработчици не съумяват да усъвършенстват своя програмен продукт и след излизането на следващото възобновяване потребителите се сблъскват с грешките в софтуера.

След инсталирането на пролетното възобновяване April 2018 Update , доста консуматори започнаха да се оплакват от проблеми в работата на браузъра Гугъл Chrome.  Да си напомним, че това е най-популярният браузър към сегашен ден. Chrome в средата на Windows 10 1803 работи обикновено в продължение на няколко минути. След това се срутва, а компютърът стопира да възприема командите от клавиатурата и мишката. В Reddit към този момент се води огромно разискване от страна на потребителите-жертви, потърпевши от този противен бъг. Той се демонстрира както в преносимите компютри и таблетите, по този начин и в независимо съединените десктоп компютри.

Засега известията за този бъг идват най-вече от Съединени американски щати. Появи се информация и за изчезнали пароли. Ще следим тематиката – може повода за това да е нещо друго.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР