Преди години Анджелина Джоли си направи двойна мастектомия, след което

...
Преди години Анджелина Джоли си направи двойна мастектомия, след което
Коментари Харесай

Близките срещи на Анджелина с рака

Преди години Анджелина Джоли си направи двойна мастектомия, след което взе решение да в профил и яйчниците си. Мнозина одобриха тези ограничения за прекомерно крайни, само че актрисата знае най-добре какво е вярното решение. Особено след всичко, през което е минала.

И бабата, и майката на Джоли, са умряли от рак на гърдата , което е повода шансът болестта да се развие и при нея да е огромен. След като предотврати тази опция, актрисата одобри за своя задача да приказва за рака, да подкрепя медицината и дамите, минаващи през този пъкъл.

Връщайки се обратно в спомените си, Анджелина не може да не помни моментите, в които е до майка си по време на химиотерапиите. Родителката на звездата се бори с заболяването близо 10 години.
 Снимка 454835

А Джоли си спомня денят на гибелта й, като че ли е бил през вчерашния ден. Тогава тя схваща от лекарката на майка си, че я е помолила да й обясни под какъв риск е самата тя и какво може да предприеме.

Година по-късно Анджелина си прави генетичния тест, който демонстрира нейната предразположеност. Тест, който се оказва прекомерно закъсняла опция да избави другите дами от фамилията й, написа Time.

След превантивните интервенции актрисата посещава редица проучвателен центрове и се интересува живо от нововъведенията в сферата ана онкологията. Междувременно нейна другарка от актьорските среди се разболява от рак на гърдата на 30 и няколко и съумява да се пребори.
 Снимка 440572

Това е от историите, които вдъхват вяра, само че съгласно актрисата, има още доста какво да се желае, с цел да станат профилактиката и лекуването еднообразно налични.

А изборът да се подложи на интервенциите и да приказва намерено за тях Анджелина прави, тъй като желае да си обезпечи колкото се може повече време с децата си , да ги види по какъв начин порастват, да се радва на внуци.

Относно физически белези, Джоли е безапелационна, че те единствено й припомнят през какво е предходна , вършат неповторимо човешко създание. А най-тежките белези са тези в съзнанието. Като този от мисълта какъв брой дами по света умират от рак.
 Анджелина Джоли, разводът с Брад Пит и за какво актрисата няма да се омъжи още веднъж
Ще се омъжи ли още веднъж Анджелина

Трудно решение

Но не всичко е обвързвано с медицината. Психичното и прочувствено здраве са от не по-малко значение. Защото никой не заслужава да живее под стрес и напрежение, само че множеството би трябвало да се разболеят, с цел да осъзнаят близките, че има потребност да се погрижат за тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР