Преди две седмици се състоя събитието на 21-и век за

...
Преди две седмици се състоя събитието на 21-и век за
Коментари Харесай

Има ли тревога? Какво става с Кейт /СНИМКИ/

Преди две седмици се състоя събитието на 21-и век за британците - бе коронован новият им монарх - крал Чарлз III.

Естествено, на събитието участваха принц Уилям и жена му Кейт. Едва дни след появяването им там, херцозите на Кеймбридж зарадваха почитателите си с нова поява, а дружно с тях бе и дребният принц Луи.
-->
Радостта на почитателите обаче не продължи дълго, изключително откакто в медиите се появиха притеснителни и напряко плашещи за мнозина фотоси на Кейт Мидълтън. Много британци започнаха да се питат добре ли е тя и какво се случва със здравето й. 

Мидълтън е отслабнала толкоз доста, че лицето й безусловно като че ли е изпито. Под очите й се виждат голям брой бръчки и дълбоки торбички, както и черни кръгове. 



 Както е известно, Кейт стопира да яде, когато е под огромен стрес. Дори самата тя постоянно е признавала за този собствен табиет. Това бил нейният метод да реагира на обстановката. 



Трябва да се означи, че принцесата наподобява освен доста по-слаба, само че и изтощена.Освен това не всичко върви безпрепятствено в брака с принц Уилям - вътрешни хора твърдят, че любовта им към този момент е охладняла и мълвата даже носи, че бъдещият престолонаследник към този момент има любовницаq,пише Жената Блиц.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР