Преди два месеца лидерката на БСП Корнелия Нинова дойде, за

...
Преди два месеца лидерката на БСП Корнелия Нинова дойде, за
Коментари Харесай

Нинова отстранила Борислав Гуцанов по неясни причини

Преди два месеца лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пристигна, с цел да разисква проблемите на Варна и там стана ясно, че се снема доверието от мен като ръководител на общинския съвет и се поставя различен човек. Официално аргументите бяха за нарушавания на изборите, които обаче не бяха регистрирани при инспекция, показа пред Канал 3 ръководителят на БСП-Варна Борислав Гуцанов.

" Стигна се до остра реакция на варненската организация, тъй като нямаше такова право по правилник. Ако не знаят устава, има кого да попитат, по-скоро съгласно мен за тях беше значимо да не бъда ръководител по някакви си техни аргументи ", оплака се Гуцанов.

" Ние ще печелим избори, ще се сплотяваме, или ще се разединяваме. Ние не можем да създадем вътрешен разговор, което не утвърждавам. Стигна се до градската конференция, изиска се точка за промяна на председателството, която беше отхвърлена с 122 гласа " срещу ", изясни локалният партиен водач.

Според нашият правилник, листите се вършат от локалните организации. Националният съвет може единствено да утвърди или отхвърли предложенията. Още не сме внесли листата за Варна. Националния съвет сподели, че не признава нашата конференция и, че дефинира радикално друга листа, това е противоуказно. Факт е, че една огромна част напуснахме залата, сподели в предаването " Беновска пита ", Борислав Гуцанов.

Не може да искаш да управляваш страната и в същото време да нарушаваш твоя си закон- устава. Не може да искаш да приказваш какво се случва в страната, само че да не можеш да управляваш своята лична партия. Трябва да мериш с един критерий страната и вътре в политическата си партия, безапелационен беше ръководителят на БСП-Варна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР