Преди дни на тържествена церемония инж. Ангел Ангелов бе посмъртно

...
Преди дни на тържествена церемония инж. Ангел Ангелов бе посмъртно
Коментари Харесай

ТЕЦ Сливен“ се преименува „ТЕЦ Сливен – инж. Анген Ангелов

Преди дни на тържествена гала инж. Ангел Ангелов бе посмъртно почетен с почетен знак-плакет на Община Сливен. Званието бе връчено на фамилията на инж. Ангел Ангелов, който след дълго борба, не съумя да пребори Ковид.

            „ Инж.Ангел Ангелов бе един от най-хубавите експерти в областта на енергетиката в България. С него си потеглиха доста хрумвания за бъдещето на българските топлофикации. Той беше непостижим експерт, предан на работата си и на първо място Човек. За да почетем  и да покажем уважението си към инж. Ангел Ангелов, по този начин както направиха и от Община Сливен, на заседание взехме единомислещо решение да преименуваме Топлофикация Сливен и да изградим бюст-паметник в двора на сдружението. “ сподели изпълнителният шеф на Топлофикация Сливен инж. Павлин Костов.

            Директорът на сдружението означи, че сега текат административните процедури, с цел да се смени името.

„ Новото име ще бъде „ Топлофикация Сливен – инж.Ангел Ангелов “. С преименуването ще оставим още по-ярък отпечатък в бъдещето за заслугите и професионализма на инж. Ангел Ангелов. Така всеки нов чиновник ще узнава чие име носи предприятието, а и всеки ще пази загатна за него, споменавайки името на сдружението. Инж.Ангел Ангелов вярваше, мечтаеше и работеше за въвеждане на новите технологии в производството на сила, които да съживят българската енергетика! Дано в България продължат да се раждат хора и експерти като инж.Ангел Ангелов! “ сподели инж. Костов.

Инж.Ангел Ангелов е роден през 1955 година покрай Бургас. Завършил е Минно-геоложкия институт в София, по-късно е специализирал мениджмънт и ръководство на минни предприятия в Минно-геоложкия институт в Москва.

Трудовият му път е почнал в мина Черно море като от електрошлосер е станал изпълнителен шеф. В последните 10 години е бил в управленията на Топлофикация Бургас, Топлофикация Сливен и Брикел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР