Преди дни дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков –

...
Преди дни дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков –
Коментари Харесай

Става страшно! БТВ „отложи“ интервю със Славея Сиракова под натиск от известните й съседи

Преди дни дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, се оплака от тормоз от съседи – доктор и работничка в системата на Министерство на вътрешните работи. Днес по Би Ти Ви е трябвало да излъчат репотраж за съседската война, само че съседите на Славея са заплашили малкия екран, която в последна сметка решила да не пусне изявлението. Ето какво написа Сиракова в обществената мрежа.
Вчера ме потърсиха от БТВ за репортаж по отношение на тематиката със „ прелестните ни съседи “, съгласих се и отхвърлих на всички други медии… Исках да опиша по какъв начин последния 1 месец и повече се срещнах по-подробно с работата на полицията, и да опиша повече за този случай! Възхитена съм, тъй като в полицията чиновниците са хора, които си правят работата съзнателно и не са пренебрегнали този случай. И повярвайте ми, не тъй като съм аз, а тъй като по този начин е редно. И до момента в който има хора, като „ тези въпросните “, които товарят службите с лъжливи тъжби и ОПЛАКВАНИЯ, ще има и ХОРА, които ще споделят и ИСТИНАТА.
Днес обаче, разбрах, че нашите съседи са заплашили и самата телевизия, която в последна сметка „ отсрочи “ изявлението!
Сега, с цел да не си помислят Моллов и Атанасова, че егото ми написа тези редове… За разлика от тях, присъединяване ми в малкия екран щеше да бъде в поддръжка на хората, с които пребивавам, и които опознах! Щях да опиша истината, такава каквато е, само че и тук също го върша, тъй като хората имат право да знаят и нещата няма да останат в пространството.
P. S. С тях ни разделят едни стени, а в действителност цяла МОРАЛНА система. Качих и моя фотография за цвят
Темата продължава и в този момент желая да благодаря на вас благи хора и да се извиня, че това продължава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР