Преди да се омъжи за крал Чарлз III, кралица Камила

...
Преди да се омъжи за крал Чарлз III, кралица Камила
Коментари Харесай

Камила съкрушена, загуби любим човек

Преди да се омъжи за крал Чарлз III, кралица Камила намира щастието си с Кевин Бърк. Разбра си, че мъжът, прочут като първата обич на Камила, умря на 77-годишна възраст.

Каква е тяхната история: Твърди се, че Камила и Бърк са се срещнали в Найтсбридж, Лондон, през 1965 година
-->
Медиите в Обединеното кралство оповестяват, че по това време Камила - в този момент на 76 години - е била занимателна дебютантка във висшето общество през 60-те - лудите години на суинга.

Тя е била на към 17 години, когато с Кевин са се срещнали за първи път, евентуално на празненство. Тогава Камила е била известна на приятелите си с името " Мила ".

Бърк споделя за връзката им пред авторката Джесика Джейн в биографичната книга " Херцогинята на Корнуол ": Нейната история и секрети през 2012 година

" Всяка вечер ходехме на по две-три празненства, там танцувахме и купонясвахме. Това се случваше съвсем всеки уикенд - споделя Бърк в книгата.

" Беше най-хубавото развлечение, а аз имах най-хубавия и най-забавния сътрудник, който може да си пожелаете.

" Камила беше извънредно известна. "

" Останах с Камила през цялата година. Ние сякаш бяхме влюбени, а след това тя ме изостави. Защо? Ами, късият отговор е, че тя се забавляваше в Лондон ".

След раздялата си с Кевин Бърк Камила се омъжва за Андрю Паркър Боулс през юли 1973 година и двамата имат две деца: Том и Лора. Те се развеждат през 1995 година

Що се отнася до Бърк, дипломираният счетоводител се дами малко по-късно.

Първият му брак е с рекламната директорка Пета Бейкър, когато е на 42 години, а връзката му продължава 14 години и завършва през 2001 година

След това се дами за Луиза Фейри, от която става татко за първи път на 58 години, като синът му Макс му дава мощ в живота.

Стана ясно, че Бърк е умрял по-рано този месец, а фамилията му е помолило да бъдат направени дарения на Британската фондация за сърдечни болести. Погребението му ще се състои през септември, написа woman.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР