Преди броени дни тя се завърна от бляскавата и натоварена

...
Преди броени дни тя се завърна от бляскавата и натоварена
Коментари Харесай

Горещо! Алесандра Амброзио се заигра с футболна топка

Преди броени дни тя се завърна от блестящата и натоварена Седмица на модата в Ню Йорк. Но Алесандра Амброзио наподобява се връща към естествения си всекидневен темп, защото възобнови заниманията си с йога.



Папараци издебнаха един от най-високоплатените модели в света да напуща залата за йога без грим и в състезателен екип. Въпреки това, бразилката изглеждаше съвършено. Тя заложи на бял чеп, бюстие и джапанки. Алесандра не пропусна да подбере верните аксесоари, като добави солидно количество бижута към врата си и огромни слънчеви очила.



Бившият ангел на " Victoria`s Secret " крачеше към колата си след тренировката в бързо движение, като не отделяше взор от телефона си. Косата й беше прибрана в кок и тя прикри очи с железни кръгли слънчеви очила.

Няколко часа по-късно ослепителният модел разгорещи почитателите си в обществените мрежи с предизвикателни фотоси от плажа. Тя показва любовта си към футбола, като театралничи по бански с топка на разположение. Кадрите в Инстраграм се трансфораха в същински шлагер и за нула време натрупаха близо 160 000 лайка. Коментари за съвършената визия на бразилката също не липсваха, като те бяха към 600.



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР