Преди броени дни кралицата на попа на два пъти съобщи,

...
Преди броени дни кралицата на попа на два пъти съобщи,
Коментари Харесай

Тя е безмилостна към себе си: Тренировките на Мадона, които я правят секси мамче

Преди броени дни кралицата на попа на два пъти заяви, че ремиксът на песента Frozen, който тя направи с DML, е подготвен. Информацията тя придружи с доста свои фотоси, на които наподобява умопомрачително секси.

Всеки един от фотосите е в присъщия ѝ провокационен жанр – стеснен черен тоалет, тъмни очила, мрежести чорапогащи, огромен кръст на гърдите, платинено рус цвят на косата и, несъмнено, разголено дупе.

И в случай че някой не знаеше коя е Мадона и видеше тази предизвикателна газела, сигурно щеше да се шокира, като разбере, че е на почтената 63-годишна възраст.

Ако пък си мислите, че световноизвестната изпълнителка залага единствено на пластичната хирургия, с цел да наподобява по този метод, сигурно няма да сбъркате. Но има и още нещо, на което тя дължи неповторимата си стегната форма, и това са ежедневните ѝ тренировки във фитнес залата.



Певицата тренира шест дни в седмицата под вещото управление на своя инструктор Крейг Смит, написа Yahoo!Life.

Самият той издава, че певицата отделя на подготовка по 30 минути, само че всяка от тях е друга. „ Променям тренировките всеки ден “, споделя той пред Daily Mail Australia, като разкрива, че упражненията включват комбинации от кръгови, интервални и така наречен съпротивителни придвижвания.

Сред спортните дисциплини, които Мадона практикува, са също по този начин и боксът, бойните изкуства и йогата, добавя Смит.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР