Преди броени дни Андреа деликатно и без много шум призна,

...
Преди броени дни Андреа деликатно и без много шум призна,
Коментари Харесай

Андреа неволно показа новия си мъж

Преди броени дни Андреа внимателно и без доста звук призна, че има нов мъж в живота си. За заместника на Кобрата тя приказва за първи път. Този път обаче фолкзвездата разкри кой е той, само че несъзнателно. Мистериозният господин се появи на нейно стори в Инстаграм.

Неотдавна Андреа хвърли бомбата, че някогашният ѝ - боксьорът Кубрат Пулев, има извънбрачно дете на няколко месеца, само че той към момента не е коментирал нищо по тематиката.

От своя страна самата Андреа е много спестовна по отношение на персоналния си живот, като се изключи това, че понякога пуска в обществените мрежи провокативни фотоси, което не е нищо ново за нея.

През уикенда гласовитата русокоска пък отдели малко време да отговори на въпроси, заложени от почитателите ѝ, един от които се отнасяше до нейното ново гадже. И да, певицата има такова и по думите ѝ е доста влюбена в него. При последните ѝ работни пътувания тя даже разгласява фотоси с големи букети от рози.

Едва ли цветята може да са от някого различен с изключение на от мъж, който е луднал по нея.

Кой е той, към момента е загадка, само че пък на стори от остров Крит, което изпълнителката пусна, наблюдателни почитатели уловиха в отражението на очилата ѝ мъж, който се разхожда в хотелската ѝ стая, а по-късно стои на дивана до нея.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР