Преди 2 години и няколко дни арестуваха Бойко Борисов. Надрусаният

...
Преди 2 години и няколко дни арестуваха Бойко Борисов. Надрусаният
Коментари Харесай

Труповете на Киро и Асен са отмъщението на добрия християнин Бойко Борисов

Преди 2 години и няколко дни арестуваха Бойко Борисов. Надрусаният Киро Петков, пияният Бойко Рашков, една незадовоЛена и един Първан с козя брада решили, че по този начин ще слагат началото на края на ГЕРБ. И ще трансфорат Борисов в политически мъртвец.
Още тогава ги предизвестих, прадон, още тогава написах, че от тези четиримата единствено комунистическият следовател има визия с кого се захващат. И той го сподели, когато изтрезня, шубето се четеше във всеки негов взор. Даде да се роазбере, че изтрезнял в никакъв случай не би си разрешил това.
Днес всички схванаха, че Бойко Борисов бави, само че не не помни. Написах го тогава, писах го 150 пъти. Битката на улицата е дала на Борисов това, което не можеш да си купиш с диплом от Харвард. Улицата е научила Бойко не просто да води борби, а да ги печели.
И в такива борби е значимо да сервираш отмъщението си студено. Да не знаят от кое място и за какво им е пристигнало. Както в този момент Борисов го сервира на Киро, Асен, Христо, Сульо, Пульо, Атанас и военачалник Танас. В деня, в който се почувстваха всесилни, те схванаха в действителност, че са сенилни. Че не познават индивида насреща.
През 1997-а година на „ Раковска “ взривиха джипа на Цветелина Бориславова. Беше в компанията на Бойко Борисов. Парчетата от стъкло нарязаха лицето й. 2 седмици по-късно шефът на „ Ипон “ знаеше кой е поръчал бомбата. Отмъсти му след… 2 години. И доста малко хора схванаха, че той го е направил.
Това имах поради, като тръбях, че Борисов ще си го върне на тези, които поръчаха ареста му. И те ще страдат доста повече, в сравнение с той в онази ветревита вечер в килията.
Няма по какъв начин да не е знаково, че тъкмо 2 години след ареста му той подреди да се свика изключителна конференция, на която стана ясно, че това държавно управление пада! Сега и вечно.
Хубавото е, че този път освен Киро и Асен схванаха от кое място им идва. Хубаво е, че всички схванаха. И от тук нататък надали някой в страната ще се ебава с Бойко Борисов.
Защото става мъртвец. Политически, само че мъртвец, като Киро и Асен.
Жертвите на отмъщението на положителния християнин Бойко Борисов!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР