Преди 10 г. светът се промени завинаги - Стив Джобс

...
Преди 10 г. светът се промени завинаги - Стив Джобс
Коментари Харесай

Apple отново събра погледите с новия iPhone X



Преди 10 година светът се промени вечно - Стив Джобс показа iPhone пред света - първият, обвързван с интернет смарт телефон, със сензорен екран. Това тотално промени освен ИТ света, само че и всичко!

10 година по-късно, в Калифорния, за жалост, без Стив Джобс, Apple показа новия iPhone - за който светът жадува.

iPhone X е с чисто нов дизайн, с усъвършенствани функционалности на камерата, по-дълъг живот на батерията и е доста по-бърз от предходните модели. Може да очаквате изненади и откъм цвят и устройчивост.

Може би най-голямата смяна в новия телефон за потребителите е неналичието на Home бутона. Ако се чудите по какъв начин ще отключвате телефона си - елементарно! Просто ще би трябвало да докоснете екрана му. iPhone X към този момент няма да има датчик за пръстови отпечатъци, а лицево различаване. Т.е., новият смарт телефон ще се отключва с лице.

Първата проява на въпросното отключване - посредством различаване на лицето, обаче не мина леко за Apple. Вицепрезидентът Крейг Федериги сътвори гафа на вечерта, като не съумя да отключи телефона от първия път и трябваше да повтори опита.

Освен така наречен iPhone 10, изп. шеф на компанията Тим Кук показа и новия Apple Watch 3.

Новият iPhone X ще коства 999 $, като поръчките за него стартират на 27 октомври, а от 3 ноември ще бъде в магазините. В България най-вероятно ще го забележим по-късно.

Повече детайлности за новите функционалности на телефона очаквайте в PCWorld.bg.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР