Предаването “Стани богат ще продължи излъчването на своите благотворителни издания

...
Предаването “Стани богат ще продължи излъчването на своите благотворителни издания
Коментари Харесай

Сензация!Българка е първата жена водещ на Стани богат в Източна Европа

Предаването “Стани богат ” ще продължи излъчването на своите благотворителни издания - “Въпрос на бъдеще ”. То както и в предходните си елементи има почтена идея, а за пръв в цяла Източна Европа ще го води жена. Това е добре познатата водеща Мария Силвестър.

Тази неделя (2 юли) от 20:00 ч. по bTV три нови тандема ще се впуснат из лабиринтите на знанието в поддръжка на инициативата Операция „ Плюшено мече “, която е отдадена на сбъдването на детските фантазии. Вече шеста година сдружението управлява целогодишната менторска стратегия „ Скритите гении на България “, която дава късмет на даровити младежи, лишени от наставнически грижи или в риск.
-->
Операция „ Плюшено мече “ оказва помощ на тези деца да влязат в университет, с цел да завършат висшето си обучение или да се квалифицират и да стартират работа. Програмата им дава късмет да стартират живота си крепко стъпили на крайници и им връща вярата, че ориста им може да е такава, каквато мечтаят да бъде.

В петото благотворително издание на играта очарователната Мария Силвестър ще седне в стола на водещия. Тя е първата дама в историята на „ Стани богат “ в цяла Източна Европа, която заема почетното място. „ Водила съм какво ли не, само че няма такова чувство като това да водиш „ Стани богат “. Не мога да го сравня с нито едно друго предаване. Това е международен формат, в който се изследва знанието, а това постоянно ме е предизвикало “, показа тя пред Златимир Йочев в утринния блок „ Тази заран “.

В поддръжка на самодейността, в неделя вечер в СТАНИ БОГАТ – „ Въпрос на бъдеще “ ще играят Филип Буков, Михаела Филева и фамилният тандем Албена Павлова и Емил Марков.

Актьорът и участник в „ Survivor 7 “ Филип Буков ще бъде в тим с Михаела Стойкова – създател на съдружие Операция „ Плюшено мече “ и европейски дипломат към сиропиталище в Уганда. Михаела Филева ще бъде в тандем с Велизар Качаров, също тясно обвързван с идеята. Актьорското семейство и доброволци в кампанията Албена Павлова и Емил Марков пък ще се впуснат дружно из лабиринтите на знанието в поддръжка на самодейността, написа бТВ
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР