Предаността на това куче спасило живота на цялото семейство! Смята се,

...
Предаността на това куче спасило живота на цялото семейство!
Смята се,
Коментари Харесай

Домът им горял. Тогава майката видяла как кучето носи бебето им за пелените

Предаността на това куче избавило живота на цялото семейство!

Смята се, че кучетата от бойна порода и дребните деца са несъвместими. Това се отнася изключително за питбулите, тъй като те постоянно са непредсказуеми и даже рискови, пише The Animal Bible.

Но тази история демонстрира противоположното. Латана Чай, млада майка от Калифорния, си била у дома със своята 7-месечна дъщеричка Масалйлой, когато се случило нещо ужасно. Около среднощ тя внезапно чула по какъв начин нейният 8-месечен питбул Саша лае мощно и драска по вратата от задния двор.

Лаят на кучето бил доста мощен и майката се разтревожила. Саша скачал по вратата и не спирал. Тя отишла до вратата и пуснала кучето, когато внезапно видяла черен пушек и пламъци, излизащи от прилежащата къща. Огънят към този момент отивал към дома на Латана.

Латана се втурнала към спалнята на Масайла, само че Саша към този момент я бил изпреварил. Питбулът хванал дребната за пелените и я повлякъл на открито. Никой не потърпевш. Но в случай че не беше предизвестието на кучето, евентуално цялото семейство щяло да пострада от огнената буря.

Малката споделя, че дребната Масайла и кучето Саша постоянно са били огромни другари и са прекарвали цялото си време дружно. Любовта на кучето към момичето го предиздвикало да извърши тази удивителна постъпка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР