Преданият син не се отделя от нея и на сантиметър… Лю

...
Преданият син не се отделя от нея и на сантиметър…
Лю
Коментари Харесай

„Имам само една майка“. Син зарязал ученето, за да се грижи за майка си

Преданият наследник не се отделя от нея и на сантиметър…

Лю Синхун е единствено на 20 години, само че е взел съществено решение за живота си. Майка му се лекува рак на паротидната слюнчена жлеза. Затова той оставил ученето и почнал да се грижи за нея.

А единствено преди година животът му бил изцяло друг. Той постъпъл в университет в Тайван. Но когато схванал, че майка му е зле, сметнал, че ученето не е толкоз значимо: „ Имам единствено една майка “.

Ракът на дамата се популяризирал върху огромна част от тялото в средата на предходната година. Лю Синхун е сигурен, че може да продължи образованието си когато и да е. Но пък на майка му не й остава много…

Днес той е непрекъснато в болничната стая, в която е майка му.

„ Сега майка ми има потребност от грижи. И аз, като неин наследник, нося цялостна отговорност за осъществяването на таи роля. Всеки среща гибелта някой ден. Това е неизбежно “.

В същото време младежът счита, че общуването е доста значимо в последните дни на човек. Той желае майка му да се сбогува с всички, с цел да може в душата й да няма тъга и страдание.

В пост във фейсбук той изрази своята обич и признателност към майка си:

„ Мама вложи доста време и сили, с цел да ме възпита. Тя ми помагаше с домашните и с доста други неща. Но аз не прекарвах задоволително време с нея. Може това да е последният Ден на Майката, който означаваме дружно “.

По-малкият брат на Лю Синхун също поддържа родителя си и отива при нея след учебно заведение. Те имат и татко, само че той не може да върви постоянно в болничното заведение, защото би трябвало да управлява нещата в магазина им.

Лю Синхун в никакъв случай не не помни да се помоли за своята майка. Той се надява, че Бог всеки ден облекчава болката й.

„ Благодаря ти, мамо, че ме докара на този свят и за безкрайната обич, която ми подари “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР