Пред пълна зала в столичния хотел Marinela Sofia Весела Василия

...
Пред пълна зала в столичния хотел Marinela Sofia Весела Василия
Коментари Харесай

Хотел Marinela и The book club of Sofia представиха новия роман на Весела Василия 

Пред цялостна зала в столичния хотел Marinela Sofia Весела Василия показа новия си разказ " Възходи и падения на Воислав Войников ".
Весела Генова е родена през 1956 година в гр. Враца, приключва гимназията с преподаване на френски език " Анри Барбюс ", след което продължава образованието си в Юридическия факултет на Софийски университет " Св. Климент Охридски ".

Дълги години работи в региона на криминологията, наказателното и административното право в Научноизследователския институт по криминалистика и криминология.  Автор е на над 20 монографии и публикации по проблемите на престъпността и сигурността, отпечатани в профилирани наши и непознати издания. През годините пази дисертационен труд и придобива просветителната и научна степен „ лекар “.

Ето какво споделя самата писателка в уеб страницата си ():

" Обичам да проучвам настоящите проблеми на деня, процесите и явленията, протичащи в обществото. Членувам в редица публични организации, сред които Българската асоциация по криминология и Съюза на българските писатели. "

До момента има оповестени пет книги от региона на художествената литература под псевдоним Vessela Vassilia – от „ Фондация „ Потенциал “ и от Лексикон Платформата за българска литература. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР