Пред хиляди симпатизанти на партията, които препълниха зала Младост“ в

...
Пред хиляди симпатизанти на партията, които препълниха зала Младост“ в
Коментари Харесай

Иван Портних: В неделя ще бъдем победители! 


Пред хиляди симпатизанти на партията, които препълниха зала „ Младост “ в ДКС във Варна, водачът на партията Бойко Борисов, водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, водачът на ЕНП Манфред Вебер, евродепутати и претенденти за народни представители, oбластният координатор на ГЕРБ Иван Портних съобщи, че в неделя обединението ГЕРБ-СДС ще усъвършенства своя резултат в Морската столица и ще излъчи най-малко 6, а за какво не и 7 народни представители.

„ Напълнили сме тази зала не за първи път и имам вяра, че това е явен знак за следващата победа, която всички ще реализираме. Победа в името на по-добро бъдеще. С тези думи кметът на община Варна и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ Иван Портних приветства членовете и симпатизанти на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Морската столица. “

Той продължи с къса ретроспекция на протичащото се в страната: „ Спря ударното движение на облагородяване в региона, което демонстрирахме по време на държавните управления на Бойко Борисов. Безброй са придобивките във всяко едно обитаемо от област Варна. Училищата, спортните площадки и комплекси, междублоковите пространства, пречиствателните станции, бул. „ Васил Левски “, който ни служи към този момент години наред за облекчение на трафика и ще продължи да ни служи десетилетия наред “.

Иван Портних благодари на симпатизантите на ГЕРБ и напомни, че на предходните парламентарни избори ГЕРБ-СДС Варна реализира най-високите резултати в страната и излъчи 5 народни представители.

„ Убедени сме, че с този тим в неделя ще изпратим 6, а за какво не 7 народни представители от Варна “, разяснява Иван Портних и продължи:

„ Вярвам, че всички се убедиха в шарлатанията, които се пробват да ни пробутат. През последните години това развиване, на което бяхме привикнали, просто спря. Откраднаха ни фантазията. Спря Автомагистрала „ Хемус “, спря планът за индустриална зона, спря планът за Автомагистрала „ Черно море “, за втория Аспарухов мост. Вече трета година няма нито една отворена европейска стратегия, по която да могат да аплайват огромните общини по този начин както правихме 10 години преди този момент “.

„ Тези, които претендират да са умни и красиви не съумяха да открият нито една стратегия. Това е ярката стратегия на неможенето. Както ги назова президента Румен Радев „ шарлатани “. Както споделям аз – това са шарлатани, които са тръгнали на лов на шарани. Ние от морската столица знаем, че в морето шарани няма. След 2 април ще създадем по този начин България да се върне към нейното европейско развиване. В неделя ще бъдем спечелили “, добави той, представен от varnanovini.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР