Пред блок 23 в бургаския жк Славейков почерня от полиция

...
Пред блок 23 в бургаския жк Славейков почерня от полиция
Коментари Харесай

Писъци на умряло огласиха Бургас: Мъж откри майка си мъртва в банята, тялото й висяло от…

Пред блок 23 в бургаския жк „ Славейков ” почерня от полиция след ужасяваща покруса. Няколко полицейски автомобила и кола за спешна помощ са пристигнали на мястото, където в един от жилищата е намерено тяло. Касае се за 79-годишната Томка Г., която е била открита мъртва в банята си от своя наследник, оповестява Флагман.БГ.
Мъжът е алармирал за нещастието. Пристигналите на място служители на реда открили, че трупът на Томка Г. е в банята, където тя се обесила за тръбите. Причините, които са довели до този краен акт, към момента са обект на разглеждане от страна на локалните органи.
Семейни проблеми, финансови усложнения или други фактори могат да са съдействали за вземането на това тежко решение от старата жена.
Самоубийствата са сериозен проблем в нашето общество и изискват повече внимание и запаси за попречване и подкрепяне на хората в спешни обстановки.
Надеждата е, че случаите като този ще издигнат по-широкото публично разискване за проблемите на депресията, психологичното здраве и потребността от поддръжка за хората, които се борят с тежки прочувствени и психически проблеми. Важно е да се обезпечи достъп до средства за помощ и поддръжка за всички, които се нуждаят от тях, преди да е прекомерно късно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР