Празнично украсеният ресторант на хотел Империал в петък вечер посрещна

...
Празнично украсеният ресторант на хотел Империал в петък вечер посрещна
Коментари Харесай

Пловдивски бизнесмен подари диаманти и палав танцьор на съпругата си

Празнично украсеният ресторант на хотел " Империал " в петък вечер посрещна над 100 посетители, пристигнали от разнообразни краища на страната, с цел да уважат тържеството за юбилея на брачната половинка на притежателят на магазин " Рила " Иван Вичков. Антоанета Желязкова персонално посрещна всеки от тях в балната зала на хотела, облечена в елегантна рокля, в цвят бордо, оповестява " Трафик ".

Танцов състав " Елица " и тримата тенори на отбор " Българе " излязоха на сцената със специфичен привет за рожденичката. След това програмата продължи с осъществяванията на фамозния гайдар Стоян Янев и певицата Владислава.

Среду гостите бяха общинските съветници Атанас Узунов и Георги Къчков, които са сътрудници на Вичков в локалния парламент.

Бизнесменът изненада брачната половинка си с превъзходен комплект пръстен и обеци с диаманти, само че това не беше единственият му подарък. В разгара на тържеството в залата се появи и стрийптизьор, който несъмнено подвигна градуса на настроението изключително измежду дамите.

Бляскавото празненство приключи с впечатляваща заря.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР