Празничният уикенд преди Коледа по спортните канали на А1 ще

...
Празничният уикенд преди Коледа по спортните канали на А1 ще
Коментари Харесай

Дербита от Испания и Италия преди Коледа по MAX Sport

Празничният уикенд преди Коледа по спортните канали на А1 ще премине под знака на горещи футболни дербита от Испания и Италия. Съботният ден ще предложи на почитателите на Серия А директното лъчение на пет дуела от XVII кръг. Началото на маратона е в 13:30 часа със конфликта сред Лацио и Каляри, който ще се излъчи директно в ефира на MAX Sport 3. От 16:00 часа Милан е хазаин на Фиорентина, като мачът също е по MAX Sport 3. По същото време, само че по MAX Sport 1, стартира борбата сред Наполи и СПАЛ.

От 19:00 часа съставът на Киево, който е единственият отбор в Серия А, който няма победа от началото на шампионата, ще има доста сложен тест – домакинство против състава на Интер, който ще брани позицията си в Топ 3. От 21:30 часа пък е време за огромното дерби на кръга сред Ювентус и Рома. Домакините от Торино имат 15 победи в първите си 16 мача в шампионата, само че през годините „ вълците” постоянно са давали сериозен отпор на „ остарялата госпожа”. Мачовете Киево – Интер и Ювентус – Рома ще може да се проследят непосредствено по MAX Sport 3.

Последните мачове за календарната 2018 година в испанската Ла Лига също дават обещание доста страсти на почитателите. В събота водачите във краткотрайното класиране Барселона и Атлетико Мадрид имат привидно лесни домашен мачове. „ Дюшекчиите” посрещат от 17:15 часа Еспаньол на „ Уанда Метрополитано”, до момента в който Лионел Меси и компания играят от 19:30 часа на „ Камп Ноу” против Селта. В късния мач от 21:45 часа закъсалият отбор на Атлетик Билбао ще преследва жизненоважните за оцеляването си 3 точки против коравия състав на Валядолид. Трите мача от съботната стратегия на Примера ще се излъчват онлайн по MAX Sport 2.

Календарната година в испанкия клубен футбол ще се закрие в неделя с последните два мача от XVII кръг. От 17:15 часа Леганес посреща Севиля, а от 19:30 часа Райо Валекано е хазаин на Леванте, като двата конфликта ще се предават директно по MAX Sport 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР