Празничните дни са повод да прекараме време с близките, да

...
Празничните дни са повод да прекараме време с близките, да
Коментари Харесай

С какво вкусно от великденските предложения на Lidl може да се поглезим?


Празничните дни са мотив да прекараме време с околните, да се посветим на обичайни ястия, да опитаме нови усети, а постоянно и да получим или създадем изненада на хората, които обичаме. Празниците могат обаче и да бъдат причина за стрес, изключително в случай че се окаже, че нямаме задоволително време за подготовка или пък че бюджетът е раздължен прекомерно доста. Какво ще кажете тогава тази година да се подготвим умерено, рационално и по-отрано за Великден. Спираме се на няколко нетипични, разнообразни и супер вкусни празнични оферти от Lidl. Те са подобаващи, както за посрещане на близки хора у дома, по този начин и за нещо, което можем да занесем на домакините, когато са ни поканили на посетители. Добрата вест е, че те към този момент са налични във веригата, наред с огромен брой деликатно подбрани тематични оферти с типичното за Lidl оптимално съответствие на качество - цена.

И с цел да не отлагаме до последния миг, а да разпределим бюджета и времето си рационално, ето няколко по-нетрадиционни вкусотии от обичаните на мнозина серии Favorina и Deluxe на Lidl, които ни направиха усещане и с които може да поглезим сетивата си в дните към празника.
-->
Двата марката се постановиха като желан избор за празничната софра на българина в последните години. През 2022 година бяха оценени измежду личните марки на веригата, които получиха най-вече гласове в 57 продуктови категории в самостоятелните изследвания “QUDAL – QUality meDAL ”, извършени от интернационалната асоциация за узаконяване ICERTIAS, основана в Швейцария.

Хамон Серрано Гран Резерва

Тази седмица в Lidl ще открием - сурово-сушена испанска шунка на цена 4,99 лева за опаковка от 80 гр., което може да бъде нашето премиум фино нарязано мезе за великденската софра. Важно е да знаете, че специфичният деликатес Хамон Серрано Гран Резерва, предлаган в Лидл, е минал интервал на зреене от 16 месеца, преди да имаме опцията да му се насладим, което му придава в действителност специфичен усет.

Скариди



В дните към светлия християнски празник може да разнообразим менюто с няколко, които могат да се окажат супер вкусна изненада за посетители, които желаеме да впечатлим. Предварително сварени, обелени и почистени те са подготвени за сервиране на великденската софра незабавно откакто се размразят. Тази седмица това екзотично предложение още веднъж с марката Deluxe ни чака на цена 12,99 лева за опаковка от 300 гр.

Равиоли



Тези толкоз вкусни и лесни за подготвяне могат да бъдат ужасно допълнение към някои от обичайните великденски ястия или да разнообразят постното ни меню преди празника. Отново с марката Deluxe и в опаковка от 250 гр. може да ги открием на цена 3,49 лева още веднъж във всички 116 магазина на Lidl в цялата страна.

Кантучини



Какво е празник без посетители на по кафе? Тези можем  да комбинираме със следобедното кафе или да хапнем за късна закуска. Кантучините ще открием в опаковка от 200 гр. на цена 5,49 лева

Маслени бисквити

Ако тази година желаеме да си спестим приготвянето на обичайните домашни сладки или пък да опитаме нещо ново, за многообразие, то може да сложим на трапезата. През тази седмица в комфортна железна кутия и с разфасовка от 750 гр. тези подбрани великденски сладости ни чакат на цена 13,99 лева

Това са единствено част от всички над 350 празнични оферти по случай Великден, които ще открием през тази и идващите 2 седмици в магазините на Lidl. Първите бои за яйца също са към този момент по рафтовете на веригата, тъй че в този момент е моментът да стартираме овреме великденския пазар, с цел да си спестим време и стрес и умерено да се подготвим за отбелязването на едни от най-светлите християнски дни през годината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР