Правосъдният министър Данаил Кирилов публикува подигравателен коментар в личния си

...
Правосъдният министър Данаил Кирилов публикува подигравателен коментар в личния си
Коментари Харесай

Чия страна зае правосъдният министър в случая Росенец?

Правосъдният министър Данаил Кирилов разгласява саркастичен коментар в персоналния си профил във Фейсбук във връзка опита на някогашния правосъден министър, в този момент съпредседател на " Демократична България " -  Христо Иванов, да дебаркира с лодка на плаж „ Росенец “ край лятната резиденция, свързвана с името на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.
Припомняме, че Иванов и съпътстващите го бяха изгонени от охранители на НСО, които захвърлиха на земята българското знаме. Президентът Румен Радев удостовери, че двамата охранители са част от НСО, само че трансферира топката към премиера Бойко Борисов и изпълнителната власт. Радев акцентира, че признатият през 2015 година закон за НСО на процедура лиши пълномощията на президента по действително управление и надзор върху службата. Допълнително охраняваните лица се дефинират от изпълнителната власт, а контролът от Народното събрание.
В тази връзка правосъдният министър Данаил Кирилов разгласява коментара си във Фейсбук. Подигравателното отношение в него е очебийно от квалификации и прякори, свързани с главните участници в късия конфликт на брега на Росенец. От него излиза наяве, че министърът приема за резонна и правомерна реакцията на охранителите на Ахмед Доган.
" СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePants) отишъл на море да се прави на регионален шеф, с лодка. Лодката му дала чувството на завоевател, заевоевател, утвърдител на собствеността... и всевъзможен там герой. Ама нямал акт за благосъстоятелност, в тази ситуация Акт за обществена държавна благосъстоятелност. Нищо, развявал там каквото може, дори документ, че завладения парцел е общинска собственост
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР