Правосъдие зад границаБорис Харизанов Адвокат Борис Харизанов е магистър по

...
Правосъдие зад границаБорис Харизанов Адвокат Борис Харизанов е магистър по
Коментари Харесай

Гласувайте за номинираните за Националните правосъдни награди

Правосъдие зад граница
Борис Харизанов


Адвокат Борис Харизанов е магистър по право от СУ, член на Фондация за интернационалните осиновявания " Детски Усмивки ", Сътрудник на интернационалната правна адвокатска фирма PKG - Law Firm с база РГърция, Собственик на счетоводна къща Балкан Бизнес Хелп ООД, обслужваща гръцки бизнес в България.
Практикува на територията на гр.София и Югозападна България. Основните браншове са наказателно, комерсиално и фамилно право. Съдружник в " Харизанов, Иванов и сътрудници " в София и адвокатска адвокатска фирма Борис Харизанов в гр. Петрич.

Гинка Христова


Адвокат Гинка Христова е съосновател на Международен Правен Център- ИЛАК, като организацията за втора година е формален представител на университета Харвард за курса CopyrightX. Адвокат Христова е експерт в региона на цифровото право, отбраната на персоналните данни, отбрана на авторското право онлайн. Като член на Международната асоциация на юристите -UIA, Адвокат Христова работи в тясно съдействие с адвукатурата във Франция, Съединени американски щати и Белгия.

Йорданка Бекирска


Адвокат Йорданка Бекирска преди всичко е бранител на човешките права. Тя се бори за гаранциите на правото на фамилен живот и съхраняването на връзката сред родител и дете. Дейността й е обвързвана със отбрана и одобряване на интернационалните правозащитни стандарти, обезпечени както от юриспруденцията на Европейския съд по правата на индивида, по този начин и от правото на Европейския съюз. Също по този начин е преподавател и обучител на интернационалните конгреси и трейнинги. Йорданка Бекирска има голям брой триумфи в случаите на интернационално похищение на деца от родител. Ключов проблем е След отвличането на 20-месчната Емма-Роуз Кацари от татко й в Унгария, адв. Бекирска поема отбраната на правата на майката и детето бе върнато в България.

Марияна Кънчева

Марияна Кънчева – арбитър в Общия съд на Европейски Съюз в Люксембург. Така тя става първият български арбитър, който е номиниран според новата процедура, въведена с влизането в действие на Договора от Лисабон.
Завършва право в Софийския университет и магистратура по Право на Европейския съюз в Института за европейски проучвания към Брюкселския свободен университет.
Била е юрист в София и в Брюксел. В качеството на юридически консултант в Народното събрание взема ефективно присъединяване в редактирането на разнообразни значими законодателни актове. Била е общоприет шеф на Бюрото за обслужване на дипломатическия корпус при Министерството на външните работи.
Съдия Кънчева е деен член на Европейската асоциация на дамите адвокати, както и на асоциацията " Европейски дами ", със седалище и на двете асоциации в Брюксел.

Д-р Мария Милушева


Адв. доктор Мария Милушева е създател и притежател на адвокатска фирма „ Д-р Милушева “, намираща се „ в сърцето “ на Мюнхен, Германия. През 2011 година Адвокатска гилдия Мюнхен присъжда на доктор Милушева званието " Адвокат - експерт по наказателно право " въз основа на потвърдения научен и на практика опит в региона на немското наказателно право. Целият екип на адвокатската фирма владее български и немски език, а по избор съвещания се правят и на британски и италианкси език. Заедно с потвърдени сътрудници в България, Швейцария, Лихтенщайн, Австрия и Италия адвокатска адвокатска фирма „ Д-р Милушева “ обезпечава способени правни услуги и при проблеми с интернационален детайл.

Дело
Прокуратурата против Анита Мейзер – юрист Петър Чалъмов

Валери Симеонов против Домусчиев за БМФ


Адв. Рангел Бараков жертва на машинация в Париж – юрист Албина Анева
Делото за Тефтерчето на Филип Златанов
Семейство Домузетски против Паркинги и гаражи

Нотариус
Антони Гетов

Антони Гетов е нотариус от 1998 година Дейността на Антони Гетов се отличава с висок професионализъм, честност и прецизно съблюдаване на настоящото законодателство, със мощно изразен блян за отбрана и запазване на правата и законните ползи на жителите, както и за издигане и отстояване на професионалния и публичен авторитет на специалността.

Камен Каменов
Нотариус Камен Каменов е заместител – ръководител на Съвета на нотариусите на Нотариалната камара на Република България, представител на България за Европейската нотариална мрежа към Съвета на нотариатите от Европейския съюз. Представител на Нотариалната камара на Република България в Съюза на юристите в България. Член е на Управителния съвет на Сдружение " Клуб - публицисти против корупцията ". Правен съветник на предаването „ Законът и Темида” по БНР. Автор е на книгата „ Нотариусът и правото” и съавтор с други сътрудници на книги, мнения и публикации в региона на гражданското право и нотариалната активност. През 2012г. е награден с Почетния знак на Съюза на юристите в България за професионални достижения и дейна съюзна активност

Луиза Стоева

Луиза Стоева, с регион на деяние районен съд – Дупница е нотариус от 2004 година Към момента нотариус Стоева е член и заместник-председател на Съвета на нотариусите на Нотариалната камара на Република България. Участва интензивно в нотариалния живот и с активността си спомогна за приемането на значими законодателни промени. Работи интензивно с представители на изпълнителна власт, по особено с Министерство на вътрешните работи, за Закона за Изменения и Допълнения на Закона за придвижване по пътищата. В резултат на признатите промени бяха основани законовите механизми за облекчение на регулаторната и административна тежест при регистрация на МПС, както и техническото застраховане на свързаността сред регистрите на МВР-КАТ и Нотариалната камара.

Петър Марковски

Нотариусът е задължен да съблюдава и ползва закона. Това е юридическата специалност с може би най- значимо значение за всекидневието както на елементарния жител, по този начин и на стопанския оборот в актуалното общество. Старанието на адвокатската фирма ми, както и в частност на мен самия, е с изключение на бързо и качествено да изпълняваме отговорностите си, по този начин и да предоставим самостоятелно отношение към всеки клиент, да изградим атмосфера на доверие и да подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги – споделя нотариус Петър Марковски. Той е работи в Каварна, а един от клиентите му е самият Джон Лоутън.

Синдик
Венцеслава Стефанова


От 1999г. Венцеслава Стефанова е вписана като член на Адвокатска гилдия - Русе, до сегашния миг упражнява адвокатска активност в региона на комерсиалното, трудовото, вещното, фамилното и на наследственото право.
От 2007г. е вписана в одобрения лист на лицата, които могат да бъдат назначавани за синдици в производства по неплатежоспособност по Търговския закон по смисъла на чл.13, ал.З от Наредба за реда за асортимент, подготовка и надзор върху синдиците. Към сегашния миг е назначена за непрекъснат синдик в 18 производства по неплатежоспособност.

Велина Рашкова


Със Заповед на Министъра на правораздаването през 2001-ва година Велина Рашкова е включена в листата на лицата, които могат да бъдат назначавани за синдици. До сегашния миг работи като синдик допълнително от 20 производства по неплатежоспособност.
От 1994 година практикува като юрист. Член е на Софийска адвокатска гилдия.
Съучредител и ръководещ съучастник в Адвокатско съдружничество „ Рашкови”, учредено през 2005 година
Била е в продължение на 6 години учител по комерсиално право в Нов Български

Университет
Димитър Тодоров


Димитър Тодоров е вписан синдик в одобрения лист към Министерство на правораздаването на Република България. Той е и юрист към Софийска адвокатска гилдия.
Представител е по индустриална благосъстоятелност, вписан в регистъра към Българско патентно ведомство, както и в листата към Служба на Европейския съюз за интелектуална благосъстоятелност.
Той е магистър по “Право на комерсиалната несъстоятелност” и по “Частно и наказателно право”, на Университета на гр. Ница „ София-Антиполис “. През годината е бил синдик на няколко огромни несъстоятелности, чиито активи са осребрени. Член е на Управителния съвет на Асоциацията на синдиците.

Медиатор
Йосиф Герон

ЙОСИФ ДАВИД ГЕРОН е приключил право през 1977 –ма година в СУ.
Адвокат към Софийска адвокатска гилдия. През 2007-ма е вписан в регистъра на посредниците при Министерство на правораздаването. От 2005-та година е ръководител на Националната асоциация на посредниците. От 2010-та е Заместник ръководител на Международната асоциация на юристите демократи. От 1995 година е ръководител на Българската секция на Международната асоциациия на еврейските адвокати. От 2001-ва година е заместник-председател на Съюза на юристите в България. Хоноруван учител е в Нов Български университет.


Надя Банчева
Адвокат Надя Банчева с вписана в Софийска Адвокатска Колегия през 2002г, с професионални пълномощия: комерсиално, облигационно, вещно, строително, цивилен развой, административно и административно-наказателно право и развой. От януари 2011г. е посредник, вписана в Единния указател на посредниците при Министерство на правораздаването. От октомври 2012г. е част екипа на Центъра за спогодби и медиация при Софийски Районен и Софийски Градски Съд, практикуващ посредник с над 20 медиации най-вече по търговски и имуществени разногласия. От 2015г. до в този момент е била част от работни групи към Министерство на правораздаването, целящи законодателни промени за по-широко въвеждане на медиацията като различен прийом за разрешаване на разногласия.

Свилена Димитрова


Адв. Свилена Димитрова е с лична експертиза от съвсем двадесет години, последните 17 от които като Корпоративен Адвокат. Магистър по Право от Софийски университет „ Св.Климент Охридски”. Има специализация в Aix-Marseille III, France, както и Търговска Медиация в Harvard University, Програма Преговори и Спогодби, Boston, USA. Специализирала е Корпоративно и Търговско право, както и Преговори и Бизнес транзакции и от 12 година е сертифициран от USAID Медиатор и обучител по Медиация в ПАМБ, БТПП и AMCHAM. Втори мандат е Зам.председател на Центъра за спогодби и медиация при Софийски областен и Софийски градски съд. Кантората й е член на европейската правна мрежа United Legal Network.

Симона Такова


Симона Такова има магистърска степен по право от Софийски университет “Св.Климент Охридски”. Работила е като правист в системата на Българска гражданска авиация и като посланик в дирекция “Международно право” на Министерство на външните работи и в Посолството на Р България в Хага. Симона Такова е приключила програмата за образование на посредници и програмата за образование на обучители по медиация към Проекта за промяна на комерсиалното право на Американската организация за интернационално развиване. По същата стратегия има специализация в университетите Харвард и Съфолк.
Тя е един от учредителите на Професионалната асоциация на посредниците в България. Симона Такова работи в Центъра за спогодби и медиация към Софийски областен съд и Софийски градски съд от самото му основаване през 2010 год. За приноса си за развиване на Центъра, през 2012 год. тя е удостоена с благодарствена грамота.

Юлия Раданова


Юлия Раданова е юрист и посредник. Тя е деен член на ПАМБ и учител по медиация и различно решение на разногласия в УНСС. Завършила е право в Софийския университет, кандидат-доктор с дисертация по отношение на медиацията в брачните връзки и има тапия по британско и европейско право от Британски правни центрове взаимно с Университета в Кембридж. Юлия е регистриран посредник към Министерство на правораздаването, специализираща в трансгранични разногласия и притежаваща тапия по медиация от университета Харвард. Тя е първият български участник в интернационалното съревнование по интернационална комерсиална медиация, проведено от Международната комерсиална камара в Париж

Светослав Стефанов

Моят житейски път ме сблъска с фактът, че фамилните спорове след бракоразвод са честа процедура у нас, а институциите не поставят задоволително старания с цел да се борят с този наболял проблем – споделя Светослав Стефанов. След сполучливо преминат курс по медиация насочва напъните си в тази посока като през 2015г. учредява и Съюз на бащите в България и се включва към Център за спогодби и медиация към СРС и Софийски градски съд.

Съдия
Мирослав Йорданов

Мирослав Йорданов стартира професионалната си кариера през април 1999 година като следовател в Окръжната следствена работа в Русе. От май 2006 година е арбитър в Русенския областен съд. Той беше русенската кандидатура за Висшия правосъден съвет, след номинация от 47 свои сътрудници за най-висшия правосъден орган, като в претекстовете си те акцентират, че Йорданов е с дълготраен стаж в правосъдната система, има престиж на експерт и неутрален магистрат и се отличава с точност и придирчивост в работата си.

Цветелина Кържева


Магистър по право на УНСС, 2000 година, Цветелина Кържева-Гачева стартира практиката си на правист като юрист до 2005 година към Софийска адвокатска гилдия. От февруари 2005 година досега е на служба арбитър, като практикува в Софийски областен съд, материя – цивилен каузи. Преподавала е в Националния институт на правораздаването и Център за образование на юристи. Множество участия в семинари, приключени курсове на образование, научни и на практика конференции, съавтор на редица публикации в региона на Закона за отбрана от домашното принуждение, Закона за протекция на детето, Семейния кодекс, Гражданския процесуален кодекс, Закона за гражданската регистрация и Закона за лицата и фамилията.

Хайгухи Бодикян


Съдия Хайгухи Бодикян е Председател на Административен съд Хасково от 2015г. С 27 годишен юридически стаж, от които 25 години практикува единствено като арбитър. От 2002г. е Инспектор в Инспектората по Закона за правосъдната власт в Министерство на правораздаването, а от 2005г. арбитър в Софийски градски съд. През 2015г. е определена от Висшия правосъден съвет за Председател на Административен съд Хасково.

Прокурор
1. Атанас Гичев – заместник-апелативен прокурор на Пловдив
2. Виолета Радева – областен прокурор от Варна
3. Петър Белчев – екс областен прокурор на София
4. Росен Кръстев – заместител – областен прокурор Плевен


Млад правист
Величка Алмишева и Николета Рачева


През месец май 2017г., юристите Величка Алмишева и Николета Рачева печелят първо място на интернационално съревнование за млади юристи по договорно право, проведено от Федерацията на Европейските адвокатури във Варшава (Полша).

Адвокат Алмишева е член на Управителния съвет на „ Дружество на младите адвокати-София”, учредено на 19.09.2016г. Практикува главно в региона на гражданското право. Владее британски език. През 2017г. взе участие в годишния конгрес на Федерацията на Европейските адвокатури, извършен в Международния углавен съд в Хага.
Адв. Николета Рачева е член на Софийска адвокатска гилдия. Специализира в региона на комерсиалното и интернационалното право, като от 2015г. е част от екипа на Адвокатско сдружение " Волф Тайс ". Участвала е в национални и интернационалните надпревари по право на Европейски Съюз, измежду които надпреварите Europaeus и Central and Eastern European Moot Court Competition.


Димитър Стоянов

Димитр Кинов Стоянов приключва право в СУ през 2011-та година. Той е ръководител на Дружеството на младите юристи. Бил е депутат, евродепутат и заместник-председател на Комисията по европейска интеграция. Внук е на писателя Радой Ралин.

Деян Борисов

Професионалният си път Деян Борисов стартира като „ Младши специалист – правист “ в Дирекция „ Донорски програми”, отдел „ Международно сътрудничество” на Министерството на стопанската система и енергетиката. Впоследствие продължава кариерата си като юрист и Ръководител на отдел „ Вътрешен надзор “ в Инвестиционен медиатор. От 2009г. и понастоящем е юрист – основател и съучастник в Адвокатско сдружение „ Вълчев и Борисов “.

Стефания Стоилова


Адвокат Стефания Стоилова е експерт в региона на гражданското, облигационното, комерсиалното, трудовото, административното, европейското и интернационалното право. Завършила е юридическия факултет Страсбург 3, магистърска степен, компетентност „ Международно и Европейско Право “, както и „ Международно частно право “. От две години е юрист в адвокатско сдружение „ Гайдаров и Дочев “, където има привилегията да пази ползите на български и задгранични водещи компании. Професионално е ангажирана също и с реализирането на промяната в правосъдната система.

Паулина Иванова


От 2012-та година Паулина Иванова е част от Адвокатско сдружение " Стоянов, Даньовска и сътрудници ". Заявършила образованието си в Софийски университет „ Св. Климент Охридски”. Владее британски, съветски и гръцки език. Изпълнява предоставените й задания качествено и в период, като е поела процесуално посланичество по над 8 000 юридически проблема. Проявената точност, професионализъм, както и добра връзка с клиентите, докара до високо равнище на удовлетворетвореност от възложителите.

Жена Адвокат
Анна Попова


Анна Попова - вписана в Софийска Адвокатска Колегия. Практикува, като юрист от 10 години, като професионалната й устременост е фокусирана в региона на наказателното, миграционното право и отбрана на човешките права. Владее британски език, съветски език, турски език, гръцки език. Сред имената, които е защитавала са Денис Ершов, съветника на президента Желев проф. Алексей Алексеев, Борис Деворкин – представител на президента на международната шахматна организация и доста други.

Детелина Костадинова

От 2004-та година Детелина Костадинова е юрист към Софийска Адвокатска Колегия. От 2014г е вписана като посредник и от същата година е съучастник в адвокатско сдружение " Карадалиев и сътрудници ". Дейността й като юрист е ориентирана напълно в наказателното право,
Занимава се отбрана на български и задгранични жители пред органите на досъдебното произвеждане и всички правосъдни инстанции, по отношение на наказателни каузи, както и в процедури свързани с интернационалните конвенции по които Република България е страна, а точно Европейска заповед за арест, Трансфер, Екстрадиция.

Елена Иванова


Елена Иванова – Мирчева е от Пловдивската адвокатска гилдия. От години работи за промяна на частното правосъдно осъществяване и на заповедното произвеждане. Съавтор е на мнения и разбори, адресиращи тези проблеми и съдържащи съответни законодателни оферти, които са предоставени на вниманието на „ Комисия по правни въпроси “ в Народното събрание и на Омбудсмана на Република България. Последната й социална самодейност е за сезиране на Европейския парламент с петиция с причини, касаещи колицията сред нашето законодателство в горепосочените области с правото на Европейски Съюз. „ Комисия по петициите “ към ЕП позволява за разискване петицията и следва нейната отбрана пред Екологичен потенциал.

Милена Гайдарска

Адв. Милена Гайдарска е магистър по право от СУ от 1997 година и подготовка към Университет Кеймбридж. Член е на Софийска адвокатска гилдия. Има дълготраен на практика опит в изследвания, правене на правни документи и посланичество на клиенти в разнообразни области на стопанското право, като покупко-продажби с недвижими парцели, строителство, комерсиализация на търговски, жилищни и офисни площи, финансиране и застраховане на планове с недвижими имоти; сливания и придобивания, публични поръчки.
През 2017 год. адв. Гайдраска беше водещ юрист в екипите на Пенков, Марков и сътрудници по реализирането на няколко основни каузи и покупко-продажби.
Значимо е да се спомене продажбата на 100% от капитала на „ Булфелд “ ЕООД - притежател на комерсиалния център Paradise на южноафриканския фонд NEPI Rockcastle. Стойността на договорката е 252.9 милиона евро и е най-високата, оповестена до в този момент цена за договорка, обвързвана с неподвижен парцел в България.

Райна Аврамова


От 2000 год. Райна Аврамова е юрист в Софийска адвокатска гилдия. За интервала 2000/2001 год. - хоноруван учител при Нов български университет по дисциплината „ Законодателство по запазване на околната среда “. От 2014 год. е член на „ Асоциация на дамите юристи “. През 2016-та година се кандидатира за ръководител на Софийска адвокатска гилдия. Носител е на Грамота за,,Безупречна интернет известност за 2017 год.‘‘
Автор на монографията,,СЪДЕБЕН АДВОКАТ В БЪЛГАРИЯ‘‘. Специализация в региона на фамилно и наследствено право. Голям опит в областта на вещно, облигационно, комерсиално и трудово право. Едно от водените огромни каузи е това против НБПП и Министерство на правораздаването по отношение на спор върху право на интелектуална благосъстоятелност на софтуерен артикул „ Правна помощ “

Мъж Адвокат
Атанас Костов


Атанас Костов е приключил Пловдивския университет със компетентност право през 1999г. Специализира в региона на гражданското право. Интелектуалната благосъстоятелност го предизвика през цялото време на кариерата му. В момента господин Костов е хоноруван учител към Пловдивския университет по право на интелектуална благосъстоятелност. Той е преподавател и на голям брой семинари по тематиката, както и създател на над 50 публикации в региона на интелектуалната благосъстоятелност и по особено авторско право, комерсиална марка и нелоялна конкуренция. Адвокат Костов е представител по индустриална благосъстоятелност към Патентно ведомство на Република България в региона на всички обекти на индустриална благосъстоятелност. Атанас Костов е и европейски юрист в региона на комерсиалните марки и промишлените дизайни към Служба на Европейския съюз за интелектуална благосъстоятелност. Адвокат Атанас Костов е създател на 4 книги за авторско право и интелектуалната благосъстоятелност в Интернет.

Иван Чолаков

През 92- ра година Иван Чолаков е приключил " право " в СУ. Преди 20 годинишния си адвокатски стаж е бил следовател и работел в банковата сфера. От 2005год. Е основател и ръководещ съучастник в Адвокатско сдружение " Чолаков, Орманлиева и Сие ". Председател е на Адвокатска гилдия Благоевград. Участник е в правенето на Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за адвокатурата и в отстояването му като ръководител на Благоевградската гилдия посредством ефикасни протестни дейности.

Захари Генов

След довеждане докрай на висшето си обучение в СУ „ Св. Климент Охридстки “, подготовка „ правист “, компетентност „ Право “, юрист Захари Генов е работил като „ юрист “ в Главна дирекция за създаване на София, като областен прокурор в гр. Костинброд, а от 1993г. е юрист в Софийска адвокатска гилдия. Той е медийната номинация на правосъдните награди, като от шест години дава правни препоръки в предаването на БНР „ Законът и Темида “.

Любомир Владикин


Любомир Владикин приключва право в СУ през 1998 година. От 2005год е ръководещ съучастник в „ Адвокатско сдружение Владикин, Славов и сътрудници. Издава книга „ Данък върху добавената стойност и данък при вътреобщностната търговия в Европейския съюз “. Има над 40 оповестени публикации. Области на активността му са Данъчното, Търговското, Административното, Митническото право, Обществени поръчки, Концесии, Инвестиции; също по този начин Процесуално посланичество по търговски и административни каузи

Николай Цветанов

Адв. Николай Цветанов има забележителен на практика опит в изследвания, правене на правни документи и посланичество на клиенти в разнообразни области на стопанското право, като банково и финансово право, процесуално посланичество, дружествено право, търговски контракти, финансови планове, данъчно право. Адв. Цветанов е част от екипа на Пенков, Марков и Партньори, които пазят сполучливо ползите на Enertrag, изграждащ най-големия план за вятърна централа в България. Пред Арбитражния съд при БТПП, по спор с държавния монополист Национална електрическа компания за валидността на подписан прелиминарен контракт за присъединение към електроразпределителната мрежа. Занимава се с правни препоръки и съвещания в представителството на клиенти в следните по-важни планове: Търговско и корпоративно право, Сливания и придобивания: Придобивания от CEZ, Innimmo Investments, SolarPro Holding AD, Selene AD, GreenTop, Graess Solar Technique Gmbh и други на планови сдружения разрастващи фотоволтаични и ветрови планове в България; правене на правните разбори и подготовка на покупко-продажбите по придобиване на Омега Агро, CrediBul и др.;

Кантора
Кавръкова, Деков и сътрудници


Адвокатско сдружение „ Кавръкова, Деков и партньори” е основано през 2007 година. Фирмата е фокусирана върху сложно правно обслужване на български и задгранични юридически лица. „ Кавръкова, Деков и партньори” има опит в постигането на извънседебни съглашения. Екипът на адвокатската фирма съчетава работата си в академична среда с практическата адвокатска активност, като смята, че с тяхното взаимоотношение се реализират най-хубави резултати. Адвокатите във компанията имат голям брой изявления в региона на интернационално частно право, интернационално обществено право, право на Европейски Съюз, интернационално транспортно право, потребителско право, комерсиално право, право на интелектуалната собстевност и здравно право.
През последните години екипът на адвокатската фирма обърна взор и към отбрана на публичния интерес. Бяха заведени редица групови искове които оказаха и не престават да оказват въздействие върху развиването на публичните връзки в разнообразни браншове на стопанската система.

Попов, Арнаудов и сътрудници


Попов, Арнаудов и Партньори е учредена през 1998 година и има забележителен опит в даването на изцяло правно обслужване, правни съвещания и процесуалното посланичество пред съдилища и арбитражи в цялата страна, както и пред регуалторни органи. В момента екипът й се състои от над 60 експерти, които дават услуги главно в следните посоки: Съдебни каузи, Корпоративни разбори и корпоративно право, Данъчно право, Публично-частно партньорство и задгранични вложения, Недвижими парцели. Строителство. Земеделие, Интелектуална благосъстоятелност, Трудово право, електронно ръководство и електронно правораздаване, Родителство и други През 2015 година Попов, Арнаудов и Партньори стана първата българска правна адвокатска фирма, която е член на една от най-големите интернационалните правни мрежи - TAGLaw. Попов, Арнаудов и Партньори е член на Германо-българската индустриално комерсиална камара и Международната Данъчна Асоциация. От 2007 година Попов, Арнаудов и Партньори е включвана годишно в влиятелната интернационална годишна ранглиста на правни адвокатски фирми Legal 500.

Стоянов, Даньовска и сътрудници

„ Стоянов, Даньовска и сътрудници “ е записано през 2009г. Адвокатите от сдружението реализират необятен размер от цивилен, търговски, вещни, трудови и изпълнителни каузи. В резултат на насъбрания опит, професионализъм и доверие клиенти на адвокатската фирма са " ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ " АД, Топлофикация София ЕАД, Кредит инс ООД, кредитни и финансови институции, като са завели над 50 000 правосъдни производства. Със своите представители, адвокатската фирма обгръща съвсем всички регионални градове в България, като по този метод разрешава бързо и умело да бъде разрешаван всеки предоставен проблем.

Таня Бузева и сътрудници

Адвокатско сдружение Таня Бузева и Партньори предлага юридическо обслужване на най-високо равнище в голям брой бизнес области, като дава самостоятелни решения. Събран е екип от опитни юристи и адвокати, които съветват активността в България на огромни корпоративни клиенти, финансови институции и публични органи. Основана през 1995 година, водеща процедура на адвокатската фирма се радва на самопризнание от клиентите поради комплексното и надеждно правно обслужване, което предоставяме. Клиентите на Бузева и сътрудници са най-вече задгранични корпорации с активност в България.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР