За кулинарите, които държат да готвят бързо, и вкусно за

...
За кулинарите, които държат да готвят бързо, и вкусно за
Коментари Харесай

 ТОП предложенията на Техномаркет – уреди, с които ще готвиш бързо и лесно

За кулинарите, които държат да готвят бързо, и вкусно за цялото семейство, са офертите за уреди Philips в Техномаркет, които идват със сериозна Великденска отстъпка и алтернатива за покупка на погашение. 

 

В мултикукъра PHILIPS HD2151/40, единствено за 319.00 лева, могат да се подготвят невероятни ястия, с помощта на 34-те авансово заложени стратегии, 18 защитни системи за сигурност, както и 3-те персонализирани стратегии.

 

За тези, които търсят опция на нездравословните пържени храни и алтернатива за здравословни пържени картофки, риба или кюфтета, е AIR FRYER PHILIPS HD9867/90, който е с технология Smart Sensing, както и с, с помощта на която продуктите се обработват с парещ въздух, а не с лой. Към него е планувана и брошура с предписания, а всичко това на съвършената цена от 579 лева

За многолюдните семейства Техномаркет е планувал AIR FRYER PHILIPS HD9875/90, който е с потенциал 8,3 л., мощ 2200W, стратегии за автоматизирано готвене и 22 в 1 функционалности за готвене, на впечатляващата цена от 649 лева или за 20.01 лева./месец

на погашение с 48 вноски.

 

 

Разгледай ТОП предложенията на Philips и вземи в този момент еърфрайър и мултикукър от Техномаркет на суперизгодни цени и на погашение с 0% рента!

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР