Правителството ще приеме на утрешното редовно заседание тарифа, по която

...
Правителството ще приеме на утрешното редовно заседание тарифа, по която
Коментари Харесай

Вижте какви решения ще взима МС утре

Правителството ще одобри на утрешното постоянно съвещание цена, по която партиите, обединенията и инициативните комитети заплащат предизборните излъчвания по Българската национална телевизия и Българското национално радио и техните районни центрове при произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове през 2019 година, заяви държавната пресслужба.

С разпореждане на кабинета ще бъде основан Национален съвет по миграция, граници, леговище и интеграция и ще бъде признат Правилник за организацията и активността на Съвета. Министрите ще одобрят промени в Закона за акцизите и данъчните хранилища и ще вземат решение за разрешаване изпращането и потреблението на български военнослужещи за развръщане на национална разследваща клетка в състава на българския боен контингент, участващ в интервенцията на стабилизиращите сили на НАТО в Косово (KFOR).

Министерският съвет ще утвърди спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2019 година за ремонт, възобновяване, създаване и дотъкмяване на военни монументи и за финансово обезпечаване на действия по националните стратегии "Осигуряване на модерна просветителна среда " и "Без свободен час ", както и за погашение на стипендии по Програмата на ограниченията за протекция на деца с изявени способности от държавни, общински и частни учебни заведения. Кабинетът ще утвърди и спомагателни разноски по бюджета на Министерството на младежта и спорта за 2019 година за погашение на минимални диференцирани размери на паричните средства за физическо образование и спорт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР