Правителството предлага Младен Маринов да бъде освободен от длъжността главен

...
Правителството предлага Младен Маринов да бъде освободен от длъжността главен
Коментари Харесай

Правителството предлага на президента да освободи Маринов като главсек на МВР

Правителството предлага Младен Маринов да бъде освободен от длъжността основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Министерският съвет одобри решение, с което п редлага на Президента на Република България да издаде декрет за преустановяване на пълномощията на основния секретар на Министерството на вътрешните работи и за освобождението му от служба.

В понеделник и трите оставки на министрите Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков се одобриха.

По думите на премиера Бойко Борисов, Александър Манолев ще бъде препоръчан за нов транспортен министър на мястото на Ивайло Московски. Мястото на вътрешния министър Валентин Радев ще заеме актуалният основен секретар Младен Маринов , а Петя Аврамова ще бъде препоръчана за районен министър на мястото на Николай Нанков.

 Управляващите се схванаха и за трите оставки
Управляващите се схванаха и за трите оставки

Главсекът Младен Маринов става вътрешен министър

Припомняме, че трите министерски оставки - на районния министър Николай Нанков, на транспортния министър Ивайло Московски и на вътрешния министър Валентин Радев бяха поискани от премиера Борисов по отношение на трагичния случай с рейс край Своге, където починаха 17 души, а доста други бяха ранени.

От Българска социалистическа партия желаеха изпълнителната власт да си тръгне. С коментар по тематиката излезе и президентът Румен Радев.

В Националната следствена работа бяха разпитани 20-те членове на Държавната приемателна комисия, направила окончателното приемане на пътя след ремонта му.

Като очевидци бяха разпитани също министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и ръководителят на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " Светослав Глосов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР