Правителството оттегли проекторешението за строеж на два многофункционални модулни патрулни

...
Правителството оттегли проекторешението за строеж на два многофункционални модулни патрулни
Коментари Харесай

Правителството спря процедурите за строеж на кораби и ремонт на самолети

Правителството отдръпна проекторешението за градеж на два многофункционални модулни патрулни кораба по избор на компанията, определена за поръчката и макар вчерашните договаряния за смяна в схемата на заплащане, заяви бТВ.

Спира се и поръчката за ремонт на изтребителите МиГ – 29 поради тъжба от украинска компания, която от през вчерашния ден е на уеб страницата на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК).

Причината е, че Министерство на защитата е желало да подписа контракт с съветската компания производител, само че и украинската страна има искания, че може да извърши логистичната поддръжка на самолетите.

С това процедурата се стопира до решение на антимонополния орган, a плануваните целево средства в бюджета няма да бъдат усвоени.

По късно Министерството на районното развиване и благоустройството ще предoстaви новата винетка, която ще важи не за календарна година, а от дата до дата. Агенция „ Пътна инфраструктура " и Министерство на вътрешните работи показват и организацията на придвижването в страната за празничните дни. На днешното съвещание на кабинета бяха отпуснати и средства за проучване и планиране на ремонт на храм-паметника „ Александър Невски ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР