Правителството назначи двама заместник-министри.Димитър Недялков е назначен за заместник-министър на

...
Правителството назначи двама заместник-министри.Димитър Недялков е назначен за заместник-министър на
Коментари Харесай

Правителството назначи двама заместник-министри

Правителството назначи двама заместник-министри.

Димитър Недялков е назначен за заместник-министър на превоза и известията. Бил е депутат в 47-о Народно събрание, където е бил член на Комисията по труда, обществената и демографска политика и на Комисията по директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество.

Димитър Недялков е бил народен представител и в 48-о Народно събрание, където е бил заместник-председател на Комисията по превоз и известия, както и член на Комисията по икономическа политика и нововъведения. По специалност е икономист, има богат опит в частния бранш. Недялков дълги години е бил изпълнителен шеф на „ Свободна зона – Русе “ ЕАД.

Кирил Ценкин е назначен на длъжността заместник-министър на вътрешните работи. Той е дълготраен чиновник на Националната работа за защита, където е минал поредно през разнообразни стадии на кариерно развиване. Завършил е магистратура със компетентност „ Логистика на сигурността и защитата “ във Военната Академия „ Г. С. Раковски “, както и голям брой спомагателни образования и профилирани курсове в областта на сигурността.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР