Правителството на САЩ ще се яви пред федерален съд следващия

...
Правителството на САЩ ще се яви пред федерален съд следващия
Коментари Харесай

Скандал! Хората на Байдън на съд заради Хари

Правителството на Съединени американски щати ще се яви пред федерален съд идващия вторник, с цел да отговори на въпроси по отношение на молбата за виза на принц Хари, откакто той призна, че употребявал противозаконни опиати.

The Heritage Foundation, основан във Вашингтон, съди администрацията на Джо Байдън, с цел да принуди чиновниците да разгласяват имиграционните досиета на херцога на Съсекс, осведоми " Вести ".
-->
Организацията желае да знае по какъв начин принцът е съумял да влезе в Съединени американски щати, като се има поради, че след това той призна в записките си „ Spare “, че е употребявал кокаин, канабис и вълшебен гъби.

Heritage Foundation заяви, че делото ще се организира пред федерален арбитър на 6 юни в 14:30 ч. в правосъдна зала 17 на Окръжния съд на Съединени американски щати за окръг Колумбия. Правителството на Съединени американски щати също ще бъде показано.

Решение за разпечатване на имиграционните досиета може да има отражение върху статута на Хари в Съединени американски щати, защото самопризнание за приложимост на опиати може да докара до отменяне на молбата за виза.

Фондацията Heritage се стреми да откри дали разкритията на херцога за опиати в записките ме също са упоменати в молбата му за виза.

В " Spare " Хари разкри, че за първи път е взел кокаин по време на снимачен уикенд на 17-годишна възраст. Той е направил „ още няколко разкрития “ в книгата. Хари също по този начин призна, че е халюцинирал по време на изпълнено със звезди събитие в Калифорния и е пушил канабис след първата си среща с Меган.

Херцогът приказва в записките си за своя „ позитивен “ опит с психеделичния опиат аяуаска, като сподели, че „ ми донесе чувство за релаксация, освобождение, комфорт, лекост, която съумях да задържа за избран интервал от време “.

Съгласно законите на Съединени американски щати, на всеки, който признае, че е злоупотребявал с противозаконни опиати в предишното, нормално се отхвърля влизане в страната. Но признанието за приложимост на опиати не ви не разрешава автоматизирано Съединени американски щати за цялостен живот. Всеки отвод за влизане може да бъде анулиран след персонално изявление в американско консулство или публична имиграционна работа, където може да бъде публикуван отвод.

Фондацията Heritage твърди, че има „ голям публичен интерес “ да научи по какъв начин Хари е дал отговор на въпроса за опиатите в своята кандидатура.

И те могат да имат известна убеденост, че ще съумеят да разпечатат документите, като се има поради историята на управляващите, публикуващи имиграционни документи за обществени персони.

Говорейки по-рано, господин Гардинър - някогашен старши асистент на някогашния министър председател Маргарет Тачър от 2000 година до 2002 година, съветващ я по въпроси на интернационалната политика - сподели, че делото има за цел да реализира " бистрота и отчетност ". „ Има доста явен публичен интерес на Съединени американски щати Хари да не получи никакво благосклонно или преференциално отношение от имиграционните управляващи “, добави той.

„ Всяко противоречие сред данните, предоставени в молбата му за имиграция, и разкритията за приложимост на опиати в „ Spare ” би имало съществени последствия за правния му статут в Съединените щати. Хари би трябвало да приветства публикуването на неговата молба за имиграция, тъй че обществеността да може да види какво е сложено в молбата. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР