Правителството на Руската федерация оповести списъка с неприятелските държави и

...
Правителството на Руската федерация оповести списъка с неприятелските държави и
Коментари Харесай

Москва публикува списъка с неприятелски държави, целият ЕС е в него

Правителството на Руската федерация оповести листата с неприятелските страни и техни територии, които правят враждебни дейности по отношение на Руската федерация, като в него се визират и техни компании и жители, оповестяват ТАСС и РИА Новости.

България е включена измежду тях, като влиза в състава на всички членки на Европейския съюз, които са посочени като Европейски Съюз.

В листата влизат още Съединени американски щати и Канада, Англия, като тук са включени и Гибралтар, и Британските Вирджински острови наред с Англия.

Следват Украйна, Черна гора, Швейцария, Албания, Андора, Исландия, Лихтенщайн, Монако, Норвегия, Сан-Марино, Северна Македония, а по този начин също Япония, Южна Корея, Австралия, Малайзия, Нова Зеландия, Сингапур и Тайван.

Прави усещане, че от листата липсват Турция и Израел, чиито политици се пробват да играят посредническа роля в интернационалния разговор с Русия.

Заповедта е направена в границите на президентски декрет от 5 март 2022 година Според документа на държавното управление, съветските жители и компании, които имат отговорности в задгранична валута към задгранични кредитори от листата с недружелюбните страни, ще могат да се разплащат по тях в рубли.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР