Правителството на Обединеното кралство обмисля да предостави на отдел Приходи

...
Правителството на Обединеното кралство обмисля да предостави на отдел Приходи
Коментари Харесай

Конфискуването на криптовалути във Великобритания

Правителството на Обединеното кралство обмисля да даде на отдел " Приходи и митници " спомагателни пълномощия за изземване на цифрови активи от попечителски портфейли на компании, които вземат участие в укриване на налози.

Това предложение се преглежда в светлината на неотдавна признатите разпореждания, които откриват общоприети практики за транзакции с цифрови активи.

Данъчната работа на Обединеното кралство чака да получи почти $12 милиона от самостоятелни налози върху криптовалутите .

Понастоящем Народното събрание преглежда евентуални промени на законодателството за директно събиране на задължения (DRD), което понастоящем разрешава на HMRC да изземва средства от банковите сметки на лица, укриващи налози.

Предложеното изменение, изложено в нов съвещателен документ, ще разреши на HMRC да получи достъп до попечителски портфейли и сметки в PayPal.

Въпреки че крипто тържищата не могат да лимитират депозитите на потребителите, те могат да лимитират потребителите да обръщат средства в обичайната валута или да ги трансферират в различен портфейл.

Заинтересованите страни показаха убеденост, че HMRC ще направи виновна преценка във връзка с потреблението на съществуващата DRD, като по този метод ще избегне всякаква корист с привилегиите на цифровите портфейли.

За да създаде предлагането и да разпознава евентуалните провокации при използването му, държавното управление възнамерява да се ангажира с “ ” посредством развой на съвещания.

През последния данъчен сезон HMRC събра доходи в размер на £787 милиарда ($994 милиарда).

Криптовалутите към този момент ще бъдат включени в самостоятелните данъчни заявления, което ще докара до почти $12 милиона нарастване на приходите от налога върху финансовите облаги.

Правоприлагащите органи, като Лондонската столична полиция, към този момент разполагат с опцията да конфискуват криптовалути, свързани с незаконни действия.

През миналата година организацията разруши интервенция за трафик на опиати посредством следене на крипто транзакции сред експортьора и вносителя, което докара до конфискуването на противозаконни цифрови активи на стойност близо $400 милиона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР