Правителството на Нидерландия обяви, че ще започне възможно най-скоро да

...
Правителството на Нидерландия обяви, че ще започне възможно най-скоро да
Коментари Харесай

Нидерландия ще започне възможно най-скоро да ваксинира хиляди здравни работници

Правителството на Нидерландия разгласи, че ще стартира допустимо най-скоро да имунизира хиляди здравни служащи от първата линия на битката с епидемията от, с цел да облекчи ситуацията на лечебните заведения. В момента здравните заведения в страната страдат от липса на задоволително личен състав поради висока заболеваемост измежду личния състав, показва Асошиейтед прес.
Правителството съобщи, че желае да обясни до на следващия ден по кое време най-рано може да стартират имунизациите. То разясни, че първите дози от имунизацията на " Пфайзер " и " Бионтех " най-вероятно ще бъдат сложени в 10 лечебни заведения, разпределени из цялата страна.
 Нидерландия стартира скоро с имунизирането Нидерландия стартира скоро с имунизирането
Нидерландия ще стартира да имунизира 30 000 чиновници в незабавна помощ допустимо най-скоро, съобщи министърът на опазването на здравето. Правителс...
Новината бележи внезапно разкъсване с досегашната политика на управляващите, която предвиждаше имунизациите против ковид да стартират едвам на 8 януари.
Нидерландия е единствената членка на Европейския съюз, в която имунизацията към момента не е почнала, което породи рецензии, че тя ще изостане от другите страни, които към този момент започнаха да имунизират, отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР