Правителството на Кирил Петков ще отпусне 100 милиона лева за

...
Правителството на Кирил Петков ще отпусне 100 милиона лева за
Коментари Харесай

Радост за феновете! Кабинетът отпуска огромна сума за футбола

Правителството на Кирил Петков ще отпусне 100 милиона лв. за футболни бази, съобщи министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев при гостуването си в Българска национална телевизия.

„ Изготвихме стратегия за футболните клубове, която, може би, в случай че имаме още 2-3 седмици, ще показва. 100 милиона лв. ще отидат в помощ на професионалните клубове за инфраструктурата им. Да, на фона на този Български футболен съюз “, сподели още Радостин Василев.

Той засегна, въпреки и незадълбочено, тематиката за лиценза на БФС, като показа още, че има още няколко седмици на поста, макар че е в оставка.

" Никога не е късно, да не бързаме. Има още 2-3 седмици пред това държавно управление. Нищо не се знае. В БФС обстановката е сходна на това, което се случва в страната. Много си наподобяват. Мисля си дори, че в БФС нещата са по-страшни ", съобщи министърът в оставка.

„ За спорт щяха да се отделят, уповавам се да се отделят, доста повече средства. Получих рецензии от свързани с политически партии федерации. Не пазя ничии ползи в спорта и това е ясно. Не одобрявам такива рецензии. Тръгвам си с високо вдигната глава “, добави Василев.

„ Много хора има да ме изпращат с музика. Г-н Кралев може да ме изпраща с музика, доста предприемачи, които са завладели наши бази. И ние ги принуждаваме да си тръгнат, тъй като не влагат по този начин, както би трябвало, само че развиват личен бизнес на гърба на страната. Те могат да ме изпращат с музика. Имаме ръководители на федерации, които желаят ме изпращат с музика. Те са привикнали държавния запас да го харчат за коли, жилища и почивки. Така че, повярвайте ми, има доста хора, които желаят да ме изпратят с музика “, сподели още спортният мистър в оставка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР