Правителството на Франция заяви, че планира тази седмица да евакуира

...
Правителството на Франция заяви, че планира тази седмица да евакуира
Коментари Харесай

Париж: Евакуират 100 пациенти с COVID заради претоварени болници

Правителството на Франция съобщи, че възнамерява тази седмица да изтегля към 100 пациенти с Коронавирус -19 от отделенията за интензивно лекуване в парижкия район, защото лечебните заведения са претрупани.
С прехвърлянето на заболели управляващите се надяват на към 12 милиона души в и към столицата, полагайки старания да ускорят имунизацията, която стартира постепенно.
 Парижкият Дисниленд може да отвори на 2 април Парижкият Дисниленд може да отвори на 2 април
Дисниленд в Париж реши да отсрочи възобновяването на активността си до 2 април поради влошената епидемиологична конюнктура в Европа, се ка...
" До края на тази седмица евентуално към 100 пациенти ще бъдат евакуирани от региона на Ил дьо Франс ", заяви представителят на държавното управление Габриел Атал сподели на летище Орли, където двама пациенти - на 33 и 70 години, бяха трансферирани по въздух до югозападния град Бордо.
По-късно тази седмица два особено оборудвани влака ще закарат " няколко десетки пациенти в райони, които сега са под по-малко напрежение " от пандемията, добави Атал.
Той съобщи, че държавното управление прави всичко допустимо, с цел да не се наложи да се подхващат по-тежки ограничаващи ограничения.
Правителството към този момент е наредило в северния район Па-дьо Кале, където по-рано този месец стартира прекачване на пациенти с Коронавирус в по-малко натоварени лечебни заведения, както и в района към Ница.
 Париж с санкция за наемане на прекалено много дами в кметството Париж с санкция за наемане на прекалено много дами в кметството
Парижките градски управляващи са санкционирани за наемане на работа на прекалено много дами на висши длъжности - решение, което завоюва насмешки ка...
От близо 4100 пациенти с Коронавирус, които сега са в реанимация в цялата страна, към 1100 са в лечебните заведения в Париж.
Във Франция остава в действие вечерен час от 18:00 часа. Затворени са заведенията за хранене, кафенетата, кината, театрите и огромните търговски центрове, само че все пак броят на новозаразените случаи през последните седмици продължава да нараства устойчиво.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР