“Правителството може да носи и стабилност.Проява на политическа зрялост и

...
“Правителството може да носи и стабилност.Проява на политическа зрялост и
Коментари Харесай

Мария Габриел: Правителството може да носи и стабилност

“Правителството може да носи и непоклатимост.Проява на политическа зрялост и предвидливост е ротацията да се случи. ” Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия вицепремиерът  Мария Габриел.

Правителството може да носи непоклатимост

“Ден като днешния демонстрира, че държавното управление може да носи и непоклатимост. Докато се резервира и разговорът, прозрачността, откритостта, до момента в който има повече прояви на политическа зрялост, които да носят отговори на грижите на жителите, държавното управление ще остане устойчиво ”.

Тя акцентира, че посланията в него са ясни и че централите няма да бъдат затваряни преди 2038 година. В проекта е застъпена доста ясна тактика за работните места, бистрота във връзка с вложители и вложения.

“Правителството декларира своята подготвеност да бъдат предоставени компесаторни пакети за хората, които имат потребност от такава помощ ”, сподели още Мария Габриел.

За своята аудиенция и извършени срещи в Съединени американски щати, тя сподели, че сред България и Съединени американски щати има взаимна поддръжка, съгласуваност, общи отговори на световни и районни провокации.

Мария Габриел уточни, че страната ни би трябвало да продължи да оказва помощ на Украйна както в политически, по този начин и в филантропичен и дипломатически проект. Според нея тази помощ се цени.

Трябва да има координирани старания във връзка с Шенген

“Тези старания би трябвало да бъдат на всички фронтове. Всички институции сме извънредно дейни. За нас е значимо да адресираме запасите на две държави-членки и виждаме, че при Нидерландия има очевиден прогрес, от страна на Австрия би трябвало да продължим с причини, числа и обстоятелства ”.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР