Правителството е започнало "сериозна работа" по възможността Великобритания да остане

...
Правителството е започнало "сериозна работа" по възможността Великобритания да остане
Коментари Харесай

Британското правителство обмисля постоянен митнически съюз с ЕС

Правителството е почнало "сериозна работа " по опцията Англия да остане в непрекъснат митнически съюз с Европейски Съюз като метод за избавяне на договорката за Брекзит, оповестява в. "Индипендънт ", съобщи Ройтерс.

Подготовката е в ход на високо ниво под натиска на няколко министри от кабинета, които упорстват министър председателят Тереза Мей да се съгласи с концепцията за митническия съюз, с цел да склони лейбъристките депутати да поддържат контрактуваната от нея договорка, написа вестникът, който се базира на почитан източник от Уайтхол.

"Сериозно се работи по митнически съюз. Трябва да сме готови, в случай че политическата обстановка се развие в тази посока ", декларира анонимният източник, представен от изданието.

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин желае Обединеното кралство да бъде в непрекъснат митнически съюз с Европейски Съюз след Брекзит, до момента в който Мей до момента бе срещу, казвайки, че това ще пречи на способността на Англия да подписва самостоятелни търговски съглашения по света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР