Правителство на малцинството е по-добрият вариант за държавата“, каза лидерът

...
Правителство на малцинството е по-добрият вариант за държавата“, каза лидерът
Коментари Харесай

Нинова иска да сдобри Слави и Петков, предложението

„ Правителство на малцинството е по-добрият вид за страната “, сподели водачът на Българска социалистическа партия и Министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова в „ Лице в лице “.

Според нея държавното управление би трябвало да опита да ръководи в такава формула, тъй като другояче предварителни избори биха били съдбовни за страната и народа.

„ Актуализацията на бюджета би трябвало да се одобри. Колегите да смъкват малко страстите, по-хладнокръвно да мислят, тъй като в случай че актуализацията не се случи, ще надигнем страната пред голям проблем “, счита Нинова.

Тя разясни още, че следва да бъдат признати 20 закона, с цел да може Планът за възобновяване и развиване да стане действителност.

„ При нови избори и длъжностен кабинет няма парламент. Няма кой да одобри тези ограничения, няма кой да одобри тези 20 закона. Ако изборите са октомври, ноември, тези няколко месеца може да са съдбовни за тези средства “, сподели Нинова.

Тя разяснява още, че държавно управление на малцинството може да докара до по-качествено законодателство. „ Да внасяш закони, качествени, с грижа за хората. Нека този, който не ги поддържа, да изясни на хората за какво не ги поддържа. И двете страни ще имат блян – да вършат качествено и положително законодателство, а за останалите да поддържат това, което е положително “, добави Нинова.

Относно парите, които Гроздан Караджов е изискал за бюджета на Министерство на регионалното развитие, Нинова сподели, че е чувала диалози сред него и Асен Василев по тази тематика.

Нинова предложи тя да бъде като „ пратеник “ сред „ Продължаваме промяната “ и „ ИТН “, с цел да може страната да върви напред .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР