Правителство може и вече да има, но драмите в парламента

...
Правителство може и вече да има, но драмите в парламента
Коментари Харесай

Пече се нов бой! Жива верига в парламента

Правителство може и към този момент да има, само че драмите в Народното събрание не престават!

Пореден противен скандал разтресе Народното събрание. Явор Божанков изиска да разяснява решението на депутатите националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски да стане член на Комисията по конституционни въпроси. 
-->
Решението бе признато със 109 гласа " за ", 67 " срещу " и 8 " въздържали се ".

Моментът, в който депутатът от Политическа партия застана на трибуната, парламентарната група на " Възраждане " скочи остро против него. Те желаеха Божанков мигновено да слезе от там. 

" Защо да слизам? Къде да вървя. Ама ти ще казваш дали да приказвам ли, т.е. вие казвате кой да приказва ли ", попита Божанков, което разгневи парламентарната група на " Възраждане " още повече. Той извади и телефона си, с цел да снима скандалната сцена от първо лице. 

Във вторник Явор Божанков изнесе декларация пред Народното събрание, в която назова Костадин Костадинов и Цончо Ганев " меки китки ".

Тогава депутатите стигнаха и до физически конфликт, а откакто Росен Желязков пусна Народното събрание в отмора, от " Възраждане " оповестиха, че всякога когато Божанков излиза на трибуната, те ще го смъкват. 

Това е и повода за реакцията им по време на днешното съвещание. 

Този път народните представители не стигнаха до пердах, а единствено обкръжиха депутата от Политическа партия и започнаха да му крещят да слезе от трибуната. 

След почивката Божанков направи нов опит да се изкаже, само че реакцията бе нещо като жива верига, с цел да му се пречи да се качи на трибуната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР