Правителствен скандал се разрази между Тошко Йорданов и Христо Иванов.

...
Правителствен скандал се разрази между Тошко Йорданов и Христо Иванов.
Коментари Харесай

Правителствен скандал! Тошко Йорданов сгази Христо Иванов

Правителствен скандал се развихри сред Тошко Йорданов и Христо Иванов. Повод бе препоръчаният от Слави Трифонов държавен екип, отпред с някогашния вицепремиер и стопански министър в кабинета " Сакскобургготски " Николай Василев.

" Умният човек доста, но доста би трябвало да внимава, когато приказва обществено и да мисли за следствията. Ако мисли... "., написа в Туитър зам.-председателят на “Има подобен народ ” Тошко Йорданов. Така той поряза съпредседателя на “Демократична България ” Христо Иванов, който през вчерашния ден разгласи в изявление за бТВ, че препоръчаният кабинет бил тежка загуба на връзка с действителността.

" Предложението на Слави Трифонов за кабинет шокира ужасно доста хора - и като метод на деяние, и като наличие, и като личен състав. Чудя се дали не е доста тежка загуба на връзка с действителностите ", съобщи Христо Иванов. И добави: " Може би става дума за проект - да предизвика разпадането на тази настройка, наречена партии на митинга, да се репродуцира по този начин обичания на сараите модел на кабинет, който се носи по повърхността с неразбираеми болшинства и това да обезпечи на Бойко Борисов комфорта на бъде съпротива на един слаб кабинет ". Въпреки всичко Иванов няколко пъти повтори, че " не желае да гори всички мостове ".

" С горест следя чудовищното късогледство и министерски фантазии на така наречен “политически водачи ”. Ок! ", сгази го обаче Йорданов с различен пост в Туитър.

Гневен, Йорданов даже смени профилната си фотография и вместо нея постави кадър на Христо Иванов и Бойко Борисов от министерския интервал на водача на Демократична България.

„ Ако не беше Има Такъв Народ, тиквата щеше още да е министър председател! Не хващате ли действителността? Пак да напомня за какво Тиквата не е министър председател! Разбирате ли накъде ви удрям? ЦИК при 100% обработени протоколи: „ ИТН “ печелят изборите. Партията на Слави Трифонов води и при вота в чужбина. ", написа още Тошко Йорданов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР