Правилното хранене, което води до балансирано тегло и до запазване

...
Правилното хранене, което води до балансирано тегло и до запазване
Коментари Харесай

Какво е правилото „От 8 до 8“ и защо е добре да го следваме

Правилното хранене, което води до уравновесено тегло и до опазване на здравето продължава да набира известност.

Но интермитентното хранене е измежду най-предпочитаните режими за намаляване сега. То усъвършенства метаболизма и подтиква хормона на растежа. Принципът на работа на този вид диета стъпва на концепцията, че тялото употребява насъбраните мазнини като сила и точно по този начин изхабява непотребните.

Храненето по правилото „ От 8 до 8 “ има доста изгоди за здравето, в това число понижава мазнините, лимитира възпаленията в организма и даже понижава признаците на стареене – т.е. прави една дребна, само че чудесна промяна в метода на живот. Интерминентното недояждане за интервал от 12 часа има доста изгоди за здравето – презарежда имнунитета и възвръща работата на червата.

 Какво е правилото „ От 8 до 8 “ и за какво е добре да го следваме

Според проучванията има значение какво ядете и по кое време го ядете – от това зависи салдото на кръвната захар и здравето на червата ви. Именно неправилния метод на хранене в това отношение пречи на повишаването на потребните бактерии в стомашно-чревния тракт.

Интерминентното 12- часово недояждане не е толкоз мъчно, колкото ви звучи. В последна сметка в 8 от 12-те часа може да спите. Единственото предизвикателство е да бъдете дисциплинирани във връзка с времето за хранене. Опитайте се да закусвате в 08:00 ч и да вечеряте най-късно в 20:00 ч. Този тайминг би трябвало да е изпълним за всички. Благодарение на този метод на хранене ще усетите лекост незабавно, ще удължите живота си и ще подобрите типа на кожата си. Освен това последно хранене в 20:00 ч работи отлично за циркадния темп на тялото ви.

Ако два-три пъти седмично в продължение на два месеца се храните по правилото „ От 8 до 8 “, ще се радвате на трайни резултати.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР