Правилното хранене е особено важно в условията на пандемия. То

...
Правилното хранене е особено важно в условията на пандемия. То
Коментари Харесай

Тези плодове пазят от Ковид и още куп болести

" Правилното хранене е изключително значимо в изискванията на пандемия. То ускорява имунитета и ни прави неподатливи на болести с разнообразни вируси. Това твърди проф. Христо Мермерски, един от най-хубавите специалисти по здравословно хранене и природолечение у нас, в особено изявление за " Марица ".

От години не хапвам месо като се изключи пилешко от време на време и риба. Изключително потребен е хайверът, декларира специалистът по здравословно хранене.

- Яжте ябълки - те съдържат доста витамини и пектин, който всмуква мръсотиите, натрупани  в човешкия организъм. Да не забравяме, че всеки човек на възраст над 40 години има в тялото си по 4-5 кг токсини.

Киселото мляко, което сътворих, е извънредно скъп артикул - вместо 2 съдържа 8 пробиотични бактерии, които се хранят с отровата, насъбрана в организма, в резултат на неприятна храна. Бурканче мляко с лъжица мед е чудесна закуска.

В този сезон да не акцентираме на свинско и пилешко. Сега е сезонът на чушките, на морковите, гроздето, ябълките. 

Червеното цвекло също е извънредно потребно, покачва имунитета. Добре е да се употребява настъргано на дребно, както и ябълките.

Ефикасно средство да се лекуваме от коронавирус и грип са прополисът и прополисовата смес, одобрявана с топло мляко или вода. Чесън и лук са ефикасно средство за профилактика и при бронхити. 

Но не трябва с храненето да се стига до крайности. Телешкото месо, свинското, само че нетлъсто, съдържат доста белтъчини, нужни на организма. Можем обаче да набавим нужните на организма субстанции и с ядки - фъстъци, орехи, слънчогледови семки ".   

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР