Прави ли ви впечатление, че изведнъж го насъскаха Пеевски срещу

...
Прави ли ви впечатление, че изведнъж го насъскаха Пеевски срещу
Коментари Харесай

Червенкова: Нещо ще последва! Изведнъж насъскаха Пеевски и той хукна като пес след Радев

Прави ли ви усещане, че внезапно го насъскаха Пеевски против президента и той хукна като един псе след Румен Радев. Направи ми усещане, че Пеевски потегли да нападна Радев посредством неговите съветници. Като приказвам и чета за Копринков, ще ме простите, само че постоянно си мисля, че приказва за мен. Впоследствие това обвиняване отпадна, а в този момент Пеевски се занимава с неродената партия „ Трети март “ и се пробва да внуши на президента, че би трябвало да си подаде оставката и да си провежда партията. Това разгласи пред Лили Маринкова в студио „ ФАКТИ “ и предаването „ Разговор “ Копринка Червенкова, публицист и държавник.
„ Там има нещо, което не е доста ясно, само че може би ще го разберем скоро. Когато за нещо се приказва толкоз, значи нещо ще се предприеме. Ще забележим дали президентът ще пречи, или няма да пречи. Проблемът на Пеевски е, че не може да отиде в Съединени американски щати и по тази причина квичи “, сподели още Копринка Червенкова.
„ Защо доста се разбързаха внезапно, насъскаха го Пеевски и той хукна като копой. Чухме от Пеевски към президента и да се обръща с “лицето “. Това е най-малкото, което може да каже за него. Пеевски го назова „ мистър кеш “, че президентството е някакво мрачно място, а видите ли се оказва, че Пеевски е един прожектор и ще освети това мрачно място “, сподели още тя.
„ Никога не съм допускала, че нашата страна ще попадне в такава нелепа обстановка с Пеевски. Това е ужасно. Просто сега го плашат президента, а аз нямам усещане, че той е нерешителен и че ще се поддаде на натиска. При всички положения обаче нещо ще последва, ще забележим. Най-смешното е, че в тази цялата работа Пеевски е мобилизиран по този начин “, добави тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР