Правела го рядкоИ моделката Цеци Красимирова се изкуши от джойнта

...
Правела го рядкоИ моделката Цеци Красимирова се изкуши от джойнта
Коментари Харесай

Цеци Красимирова си призна за джойнта

Правела го рядко

И моделката Цеци Красимирова се изкуши от джойнта - единствено преди дни тя пусна фотография в интернет, на която крепко дърпа от " радостната цигара ".  " Да, по този начин е, само че го върша рядко ", признава хубавицата, женена за мултимилионера Майкъл Струмейтис с псевдоним " краля на марихуаната ", пише HotNews.bg. 

Двуметровият колос от години се занимава с марихуана и е притежател на най-голямата компания за органични аграрни добавки в света. Той отглежда растението за медицински цели и напористо популяризира продукцията си, като постоянно театралничи с джойнт в ръка. Преди да се сгодят с нашенката, самата Цеци участваше ефективно в развъждането на тревата. Дори ходеше с мъжа си на разнообразни изложби за хранителни добавки по целия свят.

" И на мен ми е забавно всичко, обвързвано с стадия на напредък на самото растение. Харесвам работата си и ми е прелестно да се срещам с разнообразни клиенти и да обменяме информация ", показа Цеци, горда с новата си специалност, която показа на последното ревю в Испания.

Любимата на починалия под земята необут Константин Димитров-Самоковеца, която беше до него по време на убийството му в Амстердам през 2003 година, няма планове да се завръща за непрекъснато в родината. Тя живее с дъщеря си Джудит в Барселона, само че постоянно пътуват дружно с мъжа си по екзотични екскурзии. Когато си е в България, тя тренира бокс при един от най-хубавите в тази област - Палми Ранчев.

" Освен това съм закърмена с моделството. Никога няма да се откажа и от това. Майка ми е била Мис Враца и дълго време е била манекенка. От дребна съм детски модел и фотографирам и до през днешния ден ", споделя смуглата хубавица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР