ПП не участват в правна комисия по техния закон. Основната

...
ПП не участват в правна комисия по техния закон. Основната
Коментари Харесай

Борисов обяви защо няма да участва лично в разговори с Кирил Петков и Асен Василев

" Политическа партия не вземат участие в правна комисия по техния закон. Основната им опорка в предизборната акция я заличиха ", това съобщи Бойко Борисов на брифинг на ГЕРБ.

Той регистрира, че с голямо болшинство са признати решенията за военна помощ за Украйна, влизането на България в Еврозоната, одобрение на втората част от ескадрилата Ф-16, както и Антикорупционният закон в Правната комисия.

Много са ми забавни хората, които живееха с илюзията, че това е една евроатлантическа партия, съобщи той по адрес на Политическа партия, наблягайки че от групировката на Кирил Петков и Асен Василев е липсвало цялостно болшинство при част от тези гласувания.

Той акцентира, че законопроектът за връщането на хартиените бюлетини е импортиран от Българска социалистическа партия, а не от ГЕРБ.

Борисов съобщи, че от партията " приказват в един глас " с " Демократична България.

Бившият министър председател дефинира подозрението в машинното гласоподаване като " колосално ".

Той моли да се сътвори дружество, което да създава български устройства за практикуване на избор.

" Не бързаме за изборите. Не е това задачата ", безапелационен бе ръководителят на ГЕРБ.

И добави, че сега " Народното събрание е на извънредно равнище ".

Според него управлението на " Булгаргаз " и енергийният министър би трябвало да дадат пояснение за какво страната ни не е резервирала потенциали за разтоварване на полутечен природен газ.

Доколкото знам сходна среща е проведена от Деси Атансова. Определил съм тя да се води от Деси Атанасова, Киро Ананиев като най-хубавия финансов специалист в Народното събрание, Деница Сачева тъй като доста от точките им са обществени и Делян Добрев, с цел да забележим по какъв начин да оправим енергетиката, съобщи Борисов след оповестената от Росен Плевнелиев информация, че следва експертна среща сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ".

" Избягвам сходни срещи, с цел да не ги възпаля ", съобщи Борисов за това за какво няма да участва на диалози сред двете обединения.

Според него всички партии би трябвало да се водят от концепцията да има ръководеща коалиция и работещо държавно управление.

" Интересува ме единствено по какъв начин да създадем по-добър животтът на хората ", безапелационен бе Борисов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР