ПП ГЕРБ – Варна представи приоритетите за управление на Варна.

...
ПП ГЕРБ – Варна представи приоритетите за управление на Варна.
Коментари Харесай

Иван Портних представи 7-те основни приоритета на ГЕРБ за Варна

ПП ГЕРБ – Варна показа целите за ръководство на Варна. Присъстват претендентът за кмет Иван Портних, претендентите за районни кметове, претендентите за кметове на кметства и претендентите от листата за общински съветници в идните Местни избори 2023.
„ За развиването на Варна са значими не празни обещания, а направеното. Представяме решения за хората за съвременен, зелен град. Град за всички нас. За 10 година не вдигнахме налозите. Билетът за рейс остана 1 лев. Построихме бул. “Левски “, ремонтирахме улици и междублокови пространства. Построихме 3 нови спортни зали – във „ Владиславово “, „ Виница “ и на ул. „ Студентска “. Над 300 детски и спортни площадки, ремонтирахме зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта, възродихме стадион „ Спартак “. Построихме пристанище „ Карантината “. Осигурени са над 70 нови рейса и 30 тролейбуса. Пандемията обаче спря развиването и ударното движение на обновяване на нашия град “, сподели единствено част от постигнатото Иван Портних.
Той уточни, че след края на проблемите с ковид е пристигнала „ Промяната “ и служебните държавни управления на Румен Радев, които на собствен ред са лимитирали опциите на града.
„ Приоритетите са седем: „ Варна – град на знанието “, „ Град за хората “, „ Зелен град “, „ Удобен и обвързван град “, смяна на икономическия профил на града, „ Култура и нововъведения “ и „ Здраве и спорт “! “, уточни Иван Портних
Гледайте повече във видеото:
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР