ПП-ДБ и ГЕРБ са в безизходица и това се дължи

...
ПП-ДБ и ГЕРБ са в безизходица и това се дължи
Коментари Харесай

Политолог дръпна ушите на Киро и Асен: Изляхте цялата злоба върху най-почтения човек – Мария Габриел

ПП-ДБ и ГЕРБ са в невъзможност и това се дължи на три фактора, изясни в ефира на Нова нюз политологът доцент Румяна Коларова. Първо – ГЕРБ са дали отговор на хода с подадената оставка на Денков, което съгласно нея е било безразсъдно интензивен ход.
„ Вторият фактор – в случай че всички тематики, по които е било нужно единодушието на Движение за права и свободи, договарянето е ставало непосредствено сред Политическа партия и Делян Пеевски – за служби, за ДАНС и така нататък Всички обвинявания, че има трети незабележим съдружен сътрудник не е правилно. То не е ставало през ГЕРБ, а със знанието им. Политическа партия са се съобразявали с Движение за права и свободи колкото са могли и в един миг са решили Борисов да е тяхната преграда, тъй като не могат да се оправят с Движение за права и свободи “, разяснява политологът.
По думите ѝ третият фактор е неприемлив в политиката, а точно – от началото на договарянията двете страни държат Мария Габриел като пленник.
„ Най-почтения човек на масата за договаряния. Върху нея се изля цялата завист и некоректното държание на двамата трейдъри – Асен Василев и Кирил Петков “, разяснява тя като изясни, че ходът с дадения кабинет на Радев излиза от параметрите на политическата уместност, само че ГЕРБ са пробвали да притиснат ПП-ДБ.
В коментар за обидните реплики от страна на „ Промяната “ политологът изясни, че от началото това е тяхното държание към Мария Габриел.
„ Те нямат почитание към нея. Имат завист към всички от ГЕРБ, имат неовладяни отрицателни усеща. В трейдването – може да оцелее единствено с мръсни номера, само че Политическа партия объркаха политиката с бизнеса. Техният жанр е натурален, не съм изумен, а съм възмутена. В политиката по този начин не се приказва. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР