Позорът в Темида, лъснал покрай убийството на Мартин Божанов –

...
Позорът в Темида, лъснал покрай убийството на Мартин Божанов –
Коментари Харесай

До КПКОНПИ: Играе ли съдийката от ВАС Хайгухи Хачик Бодикян в имотните схеми на Боби Нотариуската?

Позорът в Темида, лъснал около убийството на Мартин Божанов – Нотариуса с дивашкия лобизъм и присъединяване на съдии, прокурори и следователи в грабежа на парцели, не подмина и Върховния административен съд (ВАС). В две изявления към този момент бе оповестена част от машинациите на някогашния народен представител Георги Андонов, брачната половинка му Веселина и нейната майка Камелия Иванова Григорова, с които семейството придобива апетитни терени в Бояна.

В третата порция унизителни разкрития също става дума за съдийка, само че от Върховен административен съд и нейната роля в имотните схеми, минали сред капките с подписа на нотариус Борислава Налбантова – Боби Нотариуската, което към този момент влиза в компетенциите на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ).

В предходната обява по тематиката се споделя за фамилната ОПГ на някогашният народен представител Георги Андонов с ЕГН 840403****, брачната половинка му Веселина Григорова Андонова с ЕГН 850610**** и нейната майка Камелия Иванова Григорова с ЕГН 620408**** и ролята на нотариус Борислава Налбантова, лъснала от години в следствия за имотната мафия.

Грабежът на ултра скъпи терени в Бояна върви по отработена скица – майката на депутатската брачна половинка Веселина – Камелия Григорова, поставя ръка върху терените, които нотариус Налбантова узаконява въз основата на съдийско решение след обстоятелствена инспекция и с констативен нотариален акт.

Ще спестим детайлите с пазаруването на парцелите от трето лице, което 10 години по-късно ги продава още веднъж на Камелия, значимо е да отбележим, че делата по тематиката вървят във Върховен административен съд при една тъкмо избрана съдийка – Хайгухи Хачик Бодикян, някогашен ръководител на Административен съд – Хасково.

Ако КПКОНПИ направи обстойна инспекция на имотния октопод, ще откри, че от терените на Камелия Иванова Григорова в Бояна дял получава синът на арбитър Бодикян, който купува 92 кв. м като маркиране на територия и поръчка за следващи придобивки, твърди юристът.

Сделката е проверима по документи, стига антикорупционерите от КПКОНПИ да поровят в имотния статус на Стоил Атанасов Стоилов с ЕГН 920419****, който въпреки и с друга фамилия е наследник на арбитър Хайгухи Хачик Бодикян, което тя признава в своя имотна декларация.

Ще оставим на КПКОНПИ да зададе мъчителния въпрос за какво наследникът на висшата съдийка Стоил Стоилов купува парцел тъкмо от Камелия, чиито каузи гледа мама Хайгухи…

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Боби Нотариуската съдия Хайгухи Хачик Бодикян схемите Георги и Веселина Андонови КПКОНПИ корупция
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР